Nagyon vékony alkat esetén mikor kezd nőni a poci?
Figyelt kérdés
171 cm magas és 47 kg vagyok.2008. máj. 6. 11:06
1/5 anonim válasza:
szia!épp az előbb taglaltam a problémámat: "28 hetes vagyok. Fogok még hízni?" címszóval.ha gondolod olvasd el.
nekem olyan 14-15hetesen kezték ismerősök kérdezni, csak nem baba jön?szóval akkor már látszott valami.de úgy igazából, mikor egy bő ruhában is domborodtam az a 18.hét után volt.
boldog babavárást
2/5 anonim válasza:
En 182 centi es 65 kilo vagyok,voltam 2 hete felszedtem 4 kilot az elevit miatt..en ma vagyok 12 hetes bar a hasam csak akkor no nagyra amikor eszem vagy gondolom fel vagyok puffadva,de alul no mar.En nagyon varom hogy minnel nagyobb legyen..a nadragok mar kenyelmetlenek,kenytelen vagyok terhesnadragot hordani.
3/5 A kérdező kommentje:
boldog babavárást mindkettőtöknek és remélem egészséges babátok lesz:)
2008. máj. 6. 12:23
4/5 anonim válasza:
Szia,
én 180 cm magas vagyok és 60 kg-al kezdtem a terhességet. 13-14 héten már látszódott a pocakon, hogy nem egy jólakás miatt akkora amekkora.:)
23 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Ha a lepény a mellső falon van, akkor azoknál a mamiknál hamarabb látszik. Nekem is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!