18 hetes vagyok, és már 9-10kg-ot híztam, ez még normálisnak mondható? Nem voltam vékony alkat, és 3 műszakos munkából estem ki, mivel veszélyeztett vagyok és feküdnöm lehet! !
Miért tagadjuk, nem kevés, de lehet, nem fogsz többet hízni. A munkából kiesés felborítja a napi ritumust, ami önkéntelen hízást eredményez, nem beszélve a fekvésről.
Figyelj oda, mit eszel, többször kevesebbet, sok sok rostot, gyümit, és igyál legalbb 2-3 liter folyadékot.
És amennyit lehet, azért mozogjál, és iktass be egy napi rendszerességet, ugyanakkor egyél, kelj, feküdj, ez segíthet abban, hogy ne legyen 40 kg belőle..
Vigyázz magatokra és persze mindennél fontosabb az egészség, utána úgyis lemegy, ami feljött:-)
Szerintem , ha odafigyelsz arra, hogy mit és mennyit eszel, akkor ne foglalkozzál vele.
Én is 27 hetesen +15 kg-nál tartottam, most +1 kg jött hozzá.
Én a 18-27 között híztam 8kg-ot, ami lehet a székletproblémák miatt volt.
És nem zabáltam , napi3x eszem, Este 18 után már nem, csak nagyon ritkán (max heti1x).
Ez mind csak adottság kérdése, ezelött kb6-10 éve szült ismerőseim mind mondják , h. 20-30 kg-ot híztak a babavárás alatt.Más generáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!