Körmendi szülészetről vélemény, tapasztalat?
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 20:03
1/7 anonim válasza:
Melyik dokinál szülsz?
Amugy őskor előtti állapot,de a nőgyógyászaton vannak a frissen szült anyukák,külön terembe persze, a babák külön, és szopizni viszik be őket, a csecsemősök nagyon rendesek.
2/7 anonim válasza:
bármilyen komplikáció esetén mentőt hívnak és szombathelyre szállítják a babát/ anyukát. a kórház ilyenre nincs felkészülve,ha 36.hét előtt szülnél automatikusan szállítanak szhelyre.
3/7 A kérdező kommentje:
6.hétben vagyok, orvosválasztás előtt állok,de még azt sem tudom, hogy Körmend, vagy Celldömölk. Az elsővel Szhelyen volta, oda nem szeretnék még egyszer, a másodikkal Sárváron, nagyon-nagyon jó volt minden, de sajnos megszűnt,az orvosom Szhelyre ment-sajna.
Fogalmam sincs, merre...
2009. júl. 15. 09:09
4/7 anonim válasza:
Mikor szültél szhelyen? most a szülészeti részlege nagyon jó,van két fiatal lelkes doki is,ha pont kifogod akkor szerencsés az ember lánya,amugy a régebbiek közül sokan..na ugyis tudod milyen a hozzáállás,sajn körmenden is ez van...celliről jót hallottam,de ott nem tudom a dokikat..
5/7 A kérdező kommentje:
2005-ben.De lehet, hogy igazad van, meg kellene néznem, mi változott,megkeresem Kismarosi doktort(aki Sárvárról átment oda.Császárom lesz,mint az első kettőnél,így -ha nem indul be előbb- ott lehet a dokim, ha úgy tervezzük
2009. júl. 15. 09:38
6/7 anonim válasza:
ha tervezett császár lesz,akkor ugyis a dokid csinálja...sajm az újszülött részleg maradt a régi,de 3.babásként már könnyen fogod kezelni a helyzetet..pic részleg is jó,és ha tényleg baj van,ott azonnal tudnak segíteni...
7/7 anonim válasza:
Nemrég szültem a második babámat is Körmenden, helyben lakom. Maximálisan meg voltam elégedve, ez egy kis kórház, családias légkör, mindenki nyugodt, segítőkész, kedves, a mai egészségügyben ez egyedülálló szerintem. Egy kismama lelkének ez nagyon jót tesz. Csak ajánlani tudom a körmendi kórház szülészetét, extrákra ne számíts, de az ott dolgozók csillagos ötöst érdemelnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!