Vadgesztenye krém terhesség alatt a visszerekre?
Úgy emlékszem itt olvastam régebb, hogy ez ajánlott terhesség alatt a visszerek kezelésére.
Ma vettem a Rossmann-ban (biomed Vadgesztenye krém), de a használati útmutatóban nem áll semmi a terhesség alatti használatról. Sőt szinte semmiről sem.... :S
Szia!
Használhatod nyugodtan,de ha biztos és megnyugtató választ vársz,akkor kérdezd meg a dokidtól!
Jó egészséget!
Használd nyugodtan!
Én most az oriflame frissítő lábápoló balzsamját használom. Abban is van vadgesztenye, citromolaj és menta. Ez elég jól bevált nekem vizesedésre is!
Engem a viszerek miatt elküldtek angiológiára(remélem jól írtam le).Szóval az orvos pont ezt írta fel a cetlire,hogy recept nélkül vegyem meg patikában,vagy valahol.A viszerem a bal lábamban már műthető állapotban van.A jobb lábamnál még csak térd alatt rossz..Nekem használt.Eltüntetni nem tudja,de csökkenti a fájdalmat és talán nem annyira jött ki,mintha nem kentem volna.
Boldog babavárást.
Üdv.35 hetes Km.
Nem is igazán olyan kiálló erek ezek.
Olyanom is volt pár éve, akkor kaptam rájuk injekciót, azóta olyan nem jött ki (talán mert abbahagytam akkor a fogamzásgátlót......)
Ezek most inkább azok a "seprűszerű" visszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!