Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg terhes voltam?

Tényleg terhes voltam?

Figyelt kérdés
12 napot késett a mestruációm,2 teszt is pozitív lett,rá 2 napra,mikor mentem volna a dokihoz,iszonyú görcsök közepette megjött.Doki azt mondja vakószínű terhes voltam,csak nem maradt meg.Járt már valaki így?

2012. júl. 20. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen én :( Velem ugyanez volt,spontán vetélésem volt :(
2012. júl. 20. 17:18
 2/10 anonim ***** válasza:

Szegénykém! Sajnálom! Nyugtasson meg a tudat, hogy ez ellen nem tehettél volna semmit! Ennek a babónak mennie kellett! Majd a következő megmarad!

Ne keseregj! Gondolkozz pozitívan és fel a fejjel!

2012. júl. 20. 17:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen ez egyébként így van. Nekem akkor azt mondta a doki,hogy valószínűleg valamilyen genetikai rendellenesség miatt nem fejlődött tovább a zigóta és a szervezet így intézi el :( Nekem is ez volt,de most babát várok :) Ne add fel,ennek így kellett történnie.
2012. júl. 20. 18:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Szia! Velem is ugyanez volt februarban, de utana marciusban jott meg utoljara..marmint azota :) 17 hetes terhes vagyok:)))

Es egy bnommel mult honapban volt ugyanez, o most 5 hetes terhes:)

Szoval ne szomorkodj!!:)))

Hamar sikerulni fog ujbol!!!

2012. júl. 20. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Én múlthónapban jártam így! =(
2012. júl. 20. 20:41
 6/10 A kérdező kommentje:
nem mondtam még el a páromnak.Ti elmondanátok?
2012. júl. 21. 16:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem tudta,mert egy szombati nap volt és itthon voltunk mind a ketten...látta,hogy mennyire görcsöltem,meg mondtam,hogy darabosabb,alvadtabb volt a vér...=(

De a 2pozitív tesztet sem tudja a párod?Meg hogy mentél volna dokihoz?Vagy ezeket tudja,csak azt nem,hogy már nincs baba??? =/

2012. júl. 22. 15:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tud semmit.Akkor akartam elmondani mikor biztos
2012. júl. 22. 15:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudom...

El szeretnéd mondani neki,vagy nem?

2012. júl. 22. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam feldolgozni úgy,hogy nem tudott róla a párom. Mondjuk nálunk az elejétől tudott róla,de ha nem tudta volna,elmondtam volna,mert úgy ki voltam borulva,szükségem volt Rá. Persze mindenki más,ha Te nem szeretnéd megosztani Vele,akkor nem kell.
2012. júl. 23. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!