12 napot késett a mestruációm,2 teszt is pozitív lett,rá 2 napra,mikor mentem volna a dokihoz,iszonyú görcsök közepette megjött.Doki azt mondja vakószínű terhes voltam,csak nem maradt meg.Járt már valaki így?
Igen én :( Velem ugyanez volt,spontán vetélésem volt :(
2012. júl. 20. 17:18
2/10 anonim válasza:
Szegénykém! Sajnálom! Nyugtasson meg a tudat, hogy ez ellen nem tehettél volna semmit! Ennek a babónak mennie kellett! Majd a következő megmarad!
Ne keseregj! Gondolkozz pozitívan és fel a fejjel!
2012. júl. 20. 17:57
3/10 anonim válasza:
Igen ez egyébként így van. Nekem akkor azt mondta a doki,hogy valószínűleg valamilyen genetikai rendellenesség miatt nem fejlődött tovább a zigóta és a szervezet így intézi el :( Nekem is ez volt,de most babát várok :) Ne add fel,ennek így kellett történnie.
2012. júl. 20. 18:11
4/10 anonim válasza:
Szia! Velem is ugyanez volt februarban, de utana marciusban jott meg utoljara..marmint azota :) 17 hetes terhes vagyok:)))
Es egy bnommel mult honapban volt ugyanez, o most 5 hetes terhes:)
Szoval ne szomorkodj!!:)))
Hamar sikerulni fog ujbol!!!
2012. júl. 20. 18:35
5/10 anonim válasza:
Én múlthónapban jártam így! =(
2012. júl. 20. 20:41
6/10 A kérdező kommentje:
nem mondtam még el a páromnak.Ti elmondanátok?
2012. júl. 21. 16:40
7/10 anonim válasza:
Nekem tudta,mert egy szombati nap volt és itthon voltunk mind a ketten...látta,hogy mennyire görcsöltem,meg mondtam,hogy darabosabb,alvadtabb volt a vér...=(
De a 2pozitív tesztet sem tudja a párod?Meg hogy mentél volna dokihoz?Vagy ezeket tudja,csak azt nem,hogy már nincs baba??? =/
2012. júl. 22. 15:07
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tud semmit.Akkor akartam elmondani mikor biztos
2012. júl. 22. 15:28
9/10 anonim válasza:
Akkor nem tudom...
El szeretnéd mondani neki,vagy nem?
2012. júl. 22. 20:35
10/10 anonim válasza:
Én nem tudtam feldolgozni úgy,hogy nem tudott róla a párom. Mondjuk nálunk az elejétől tudott róla,de ha nem tudta volna,elmondtam volna,mert úgy ki voltam borulva,szükségem volt Rá. Persze mindenki más,ha Te nem szeretnéd megosztani Vele,akkor nem kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!