Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tippeltek? Szerintetek hány...

Tippeltek? Szerintetek hány hetes kismama vagyok a képen illetve kislány vagy kisfiú lesz?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 20. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, wow 17kg? egyáltalán nem látszik, én is annyit híztam, de én alapból akkora voltam, mint egy tehén, úgyhogy most nincs valami jó kedvem :D Nekem fiam lesz, de igencsak késlekedik, remélhetőleg most már kibújik, reggel óta távozik a nyákdugóm:) Szép pocakod van és az utolsó hozzászólónak elég rossz a szeme, ha szerinte ez kamu kép, még szerintem az is látszik, hogy telefonnal van csinálva..
2012. júl. 20. 19:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok a kisfiadhoz :)! Most már ideje lenne kibújnia :)! Van valami előjel? A kilók miatt meg ne aggódjunk, majd leadjuk szülés után, majd rátornázunk :)! Az a baj, hogy tényleg van sok hülye, aki kamu képet tesz fel, én is találkoztam olyannal, csakhogy ilyenkor már alapból megvádolnak egyesek, pedig ez a kép tényleg rólam készült telefonnal, jól láttad :)!
2012. júl. 20. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!