8. héten csak 6mm az embrió, dobog a szíve, minden rendben. Volt így valaki? Többi lent.
Figyelt kérdés
Utolsó vérzés szerint 8.héten vagyok,4 hete már pozitív volt a tesztem.Viszont tegnap voltam uh-n,ahol 6mm-nek mérték, ami 6+3 hetesnek felel meg.Az orvos szerint minden rendben,csak később eshettem teherbe.Ha csak 6 hetes lennék,akkor kellett volna fogannia,mikor már a vérzésemnek kellett volna megjönnie.De akkor már pozi volt a teszt.Máj.26.-án jött meg utoljára.2012. júl. 20. 06:54
1/3 anonim válasza:
nekem a 6. héten volt 3 mm amire azt mondta az orvos hogy 3-4 hetes terhes vagyok, mert túl kicsi lenne az embrió ahhoz hogy 6 hetes legyek. volt szívpulzus, minden rendben volt. de kérdem én 3 hetesen hogy látja meg az embriót a petezsákban?? hahaha :D bolond némelyik orvos, ne hallgass rá, menj el egy másikhoz! én is azt tettem! és nekem is ahogy mondta pont 1 nappal a vérzésem előtt kellett volna fogannia. úgyhogy... 1 nagy baromság... nekem 35-36 naposak a ciklusaim és aszerint, a számítás szerint meg a méret szerint is tökéletes most az embrióm mérete :) hány naposak a ciklusaid?
2/3 anonim válasza:
ha normális 28 naposak a ciklusaid akkor most 7 hetes vagy. 8 hetes azért biztos nem vagy még. első voltam
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Igen 28 naposak.Közben aztán átgondoltam,hogy tegnap voltam 7+5 hetes,tehát akkor max 1 hét a különbség a méret alapján.
2012. júl. 20. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!