Együtlét a terheség alatt?
Figyelt kérdés
8hkm vagyok és mitóta megtudtam h babát várok nem voltun együtt a párommal, nagyon kivánjuk egymást de nem merünk szeretkezni, nektek mi a véleményetek erröl?nálatok hogy volt?2012. júl. 19. 21:31
1/8 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz.
Én ráhúztam 12 napot, előtte 3 nappal még együtt voltunk.
Mondjuk én az elején nem kívántam egyáltalán.
2/8 anonim válasza:
Ez a babának nem árt...csak legyetek óvatosak!
3/8 anonim válasza:
ha az orvos nem tilt el akkor nyugodtan lehet sexelni!ami jó az anyának az jó a babának is!mi az utolsó napig sexeltünk!nagyon jó volt!39.héten szültem!
4/8 anonim válasza:
Én sem kívántam az elején a szexet,de ahogy haladtam a hetekben ,egyre jobban igen.Még szülés előtt pár nappal is együtt voltunk.Igazából annyi a különbség ilyenkor,hogy korlátozottak a lehetőségek a méretek miatt :), de minden megoldható ;). Egész nyugodtan legyetek együtt,nem lesz semmi baj!Jó babavárást Nektek!!
5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, elsö baba és kicsit tul aggódom a dolgokat :)szerencsére nincsennek rosszulléteim csak fáradt vagyok de attól nagyon kivánom a párom :)
2012. júl. 19. 21:43
6/8 anonim válasza:
együtlét ->együttlét, terheség ->terhesség, nincsennek -> nincsenek, tul aggódom -> túlaggódom, és még sorolhatnám a hibákat. Legalább a terhesség szót írtad volna le helyesen! Bocs, de rettentően zavar az ilyen! Ja, és lepontozhattok nyugodtan!
7/8 anonim válasza:
Köszi, nem csalódtam bennetek! De egy nyelvtantanárt fogadhatnál! Ha az "együtlét"-hez van eszed, talán a magyar nyelv helyes írása is tanulható lesz számodra ennyi idősen! Bár lehet, hogy tévedek, hiszen "ahhoz" nem is kell ész!
8/8 A kérdező kommentje:
Bocs de nem a magyar az anyanyelvem, de kösz h nyelvtanárnak csaptatok fel és nem a kérdésemre válaszoltok.....
2012. júl. 20. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!