Hányinger, hányás? Ki hogy áll/állt ezzel az elején? Fiú/lány lett?
Figyelt kérdés
Most vagyok 6-7 hetes amikor a mensimnek kellett volna lennie rettentő hányingerem volt de nem hánytam aztán egyre jobb lett most már csak néha van kis hányinger, mondjuk rengeteg magne B6-ot és femibiont szedek lehet az viszi el a hányingerem? Az igaz lehet, hogy a lányosok nem nagyon hánynak a fiúsok meg tuti hánynak? Kinek mi a tapasztalata?2012. júl. 18. 22:08
11/14 anonim válasza:
Mindkét fiammal 18 hét hányás, 13 kiló fogyás, 4 hét kórház és infúzió....
Most 24 hetes vagyok, a 12. héten hánytam utoljára, addig 4 kilót fogytam és csak 4 napot voltam kórházban. De a hányás mindhárom terhességemnél egész napos és egész éjszakás volt. :(
12/14 anonim válasza:
Anyum nagyon sokat hányt és egyszerre született egy fiú és egy lány :D Most Apu barátnője terhes kétszer hányt és fiút vár :)
13/14 anonim válasza:
A 24. hétig végig hánytam, ki is voltam száradva, infuzio, stb. Kislány lesz! :)
35 hkm
14/14 anonim válasza:
kislanyommal rengeteget hanytam, semmit sem birtam megnni, kaja szagatol is hanytam, 6-8 hetek kozott. most csak hanyingerem van,5. hettol, egyszer hanytam. 9 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!