5-6 kg plusz, ami rajtam maradt a terhességből, az normális még?
5 hónapos a kisfiam és most szántam rá magam,hogy ráálljak a mérlegre.Meglepetésemre 15 kg leolvadt rólam,magam sem értem hogy és mikor (nem sportolok,csupán igyekszem figyelni az étkezésekre+szoptatok);viszont még maradt "bónuszban" 5-6 kg.Ezt még le lehet dolgozni,vagy szokjak hozzá a gondolathoz,hogy ez meg fog maradni?Ha esetleg most kezdenék el sportolni,lemehet még?
Ez normális,hogy ennyi rajtam maradt még?
Persze, hogy lemehet! :)) Sajnos nem értek a szoptatáshoz, nekünk nem jött össze, de a laza sport nagyon sokat tud jelenteni. Az én lányom pl. imád a pelenkázókomódon lenni, meg játszószőnyegezni, közben szoktam guggolásokat és vádlierősítő gyakorlatokat csinálni, játszószőnyeg közben meg felülést. Általában a reggeli evés utáni ébrenléte alatt csinálom ezeket, nagyon sokat segít. :))Már fogytam is a szülés előtti súlyomhoz képest is. :)
Ezen kívül jövő hónaptól futni is tervezek, fél órát délutánonként, addig a férjem vigyáz majd a Manóra.
Szerintem ha 15 kg leolvadt rólad, a többi is simán le fog menni. :)
/Mondjuk én inzulinrezisztens vagyok, terhesen is diétáznom kellett, ezért picit más a helyzet, de talán neked is bejön! :))/
Az étrendemből a cukrot-fehérlisztet teljesen kiiktattam régen, ez is sokat segíthet.
Viszont tényleg nem tudom, hogy az ilyesmi szopi mellett hogyan kivitelezhető, tehát lehet, hogy lesznek tőlem okosabbak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!