Ki lehet hordani babát szivritmuszavarral? Nekem sajnos az van és ma kiderült hogy hathetes terhes vagyok, el kell vetetnem?
dehogy! ne vetesd el!
beszélj az orvossal! ma már alig van olyan kismama, akinek nincs valamilyen alapbetegsége (magas vérnyomás, cukorbetegség, allergia, depresszió, stb. sorolhatnám), biztos a te eseted sem egyedi.
Szia!
Ezt a dokiddal kell megbeszélni, ő elküld szakorvoshoz, aki megmondja mit kell tenni. Nehézségekre biztosan számíthatsz, mondjuk rögtön menned kell táppénzre, pihenned/feküdnöd kell, tervezett császárral szülsz, ilyesmi. De beszélj orvossal (kardiológussal), mert ő tudja igazán mit kell tenned, esetleg felír (biztonságos) gyógyszert.
Bízd az orvosokra, ezért el ne vetesd. keress jó orvost és egy kardiológust, mielőtt még nagyon megijesztenéd magadat!!!!Biztosan szoros kontrollal és esetleg gyógyszerrel, ami nem árt a babának meg lehet oldani!
sok sikert!
Anyámnak és nekem is szívritmuszavarunk van. Anyám kettőt szült, én az elsőt várom.
Úgy is el kell menned szakorvoshoz, beszéld meg vele, mi a teendő. Gondolom ennek is van több fokozata..
Nem kell mindjárt az elvetetésre gondolni!!
Szia!
Nekem is szívritmuszavarom és szívzörejem van. Semmi gondunk nincs! Most 23. hétbe vagyok!
Boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!