Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Méhlepény elöregedésének mi...

Méhlepény elöregedésének mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Dohányzás és egyéb káros tényezők nálam kizárva.31 hetes vagyok. Volt már valaki ilyen helyzetben, hogy ekezdett meszesedni a méhlepény?
2009. júl. 13. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
húgom toxémiás volt, és ezért meszesedett a lepénye.
2009. júl. 13. 19:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Addig amig a mehszaj zarva es a baba szivhangja,fejlodese rendben van,nem kell aggodni.A dokid rendszeresen vagy akar gyakrabban fogja nezni.
2009. júl. 13. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Genetika is lehet,az ellen nem tudsz semmit tenni, jobban figyeljenek rád.
2009. júl. 13. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg idős vagy. Már bocs, de télleg nem bántásból, egyik ismerősöm 35 felett szült és neki is ez volt, csak nem vették időben észre sajna. De végül nem volt semmi bajuk, neki se és a babának se.
2009. júl. 13. 21:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam. De nem lehetett tudni mi okból. Soha nem dohányoztam. A terhességem végig problémamentes volt. De a lényeg, végig táplálni tudta a babám, nem volt semmi gond. A kortól szerintem nem függ, 26 éves voltam.
2009. júl. 13. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi koze a korhoz,tudom,nem bantasbol irta valaki elottem,az veletlen lehetett.En 40 vagyok es 37 hetes ,ma voltam a dokinal es 1-es foku,meszesedesnek nyoma sincs.
2009. júl. 13. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a 29 héttől a második stádiumban volt a méhlepény. Láttuk az uh-n hogy milyen meszes. Amig a babának semmi baja addig ne idegeskedj. A többszöri ellenőrzés az jó , de kitartás minden rendeben lesz.
2009. júl. 13. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!