Miért görcsöl be a vádlim vagy a lábfejem?
Figyelt kérdés
Magnéziumot már nem szedek,járok nst-re. Ha kinyújtózom,sokszor begörcsöl a lábam és ez nagyon rossz. Van ez másnak is? Köszönöm, 36hkm.2012. júl. 16. 21:14
1/9 anonim válasza:
igen nekem, és én sem tudom h mitől:S
reggel van ez mikor nyújtozkodom:( de a falat tudnám kaaprni olyan kellemetlen:S
2/9 anonim válasza:
Magnéziumot hasizomgörcsre kell szedni. A lábgörcsöt okozhatja a kalcium hiány. Érdemes szedni egy ideig vagy megkérdezni a körzeti dokit mit ajánl. Általában terhesség alatt jelentősebb ez a probléma, mert a gyerköc elszívja az anyjától, de nekem uszodába is elő szokott jönni, ha hidegebb a víz.
3/9 anonim válasza:
magnéziumhiány miatt is lehet. mivel ugye már nem szeded. velem is előfordul, ha elfelejtem éjjel meginni a magnéziumomat. 25 hkm
4/9 anonim válasza:
nekem is minden reggel mikor nyujtozkodom...28 hetes kismami vagyok...azthittem bekakálok mikor mult héten csutortokon begorcsolt a lábam...aztán este mondták a Tvben, h az idojárás változás izomgorcsoket okozhat kismamáknál...azthittem h ilyen csak velem van...de ugylátszik nem...
5/9 anonim válasza:
Ismét 2-k válaszoló vagyok. Szerencsére én már túl vagyok a görcsös napokon, mert megszületett babám, de utolsó időszakban nekem is nagyon sokat görcsölt a lábam. Egy kis masszírozás is jót tesz, de nekem még Elevit + magnézium, calcium pezsgőtabletta mellet is szinte mindennap görcsölt. Szóval, nem akarlak el keseríteni, de csak baba születése után fog alább hagyni és teljes elmúlni.
6/9 anonim válasza:
én meghalnék, ha nem szedném a magnéziumot, annyira görcsöl a lábam állandóan. volt, hogy éjszaka be kellett vennem, annyira fájt; és segített. én hatot szedek naponta, keményedések miatt és nekem azt mondta a doki, hogy végig lehet szedni
7/9 anonim válasza:
Nekem is begörcsöl a lábam folyton!De nekem éjjel.Arra ébredek hogy nagyon fáj és még a könny is megindul a szememből!Nagyon rossz dolog!27 hkm
8/9 anonim válasza:
Reggeli nyújtózkodást úgy csináljátok, hogy visszafeszítitek a lábfejeteket - a lényeg, hogy ne legyen spiccben, mint a balerináknak, hanem húzzátok vissza - így nem fog begörcsölni a vádli!
Próbáljátok ki!
9/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak nagyon igaza van! Nekem állandóan begörcsöl a lábam, ez az egy, ami igazán segít. Ha érzem, hogy jön, mindig ezt teszem, és el is múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!