Mit tennétek egy ilyen helyzetben? Terhes vagyok a legjobb barátomtól
14 éve jóban vagyunk.Általánosban még nem voltunk olyan jóban,de gimiben közel kerültünk egymáshoz,másfél évig együtt voltunk,de szakítottunk.7 hónapja megint együtt vagyunk,de titokban,mert a családom utálja,mert amíg külön voltunk,lefeküdt a nővéremmel is és hát eléggé nagyképű és sznob tud néha lenni és az én barátnőim sem szeretik annyira.
Igazából csak szexkapcsolat van közöttünk és olyan,mint a legjobb barátom,mindent megbeszélünk egymással.Most viszont terhes lettem és nem tudom,hogy hogyan döntsek.
Nem azt szeretném,hogy helyettem döntsetek,hanem hogy tanácsot adjatok.
Ismerem a múltját,tudom,hogy elég sok zűrös ügye volt,de amióta együtt vagyunk,valahogy más lett.Nem azt mondom,hogy nem jár el bulizni vagy nem balhézik néha,mert de.Viszont nincs minden nap más nő/lány az ágyába és elég sokan megjegyezték,hogy normálisabb lett.
Hozzáköltöztem már 5 hónapja,mert van egy elég nagy lakása.Attól félek,hogy ő nem akarja majd a babát,mert nem éppen olyan,mint egy apuka.De nélküle nem tudnék felnevelni egy kisbabát.Viszont esélyes,hogyha kiderül,hogy gyerekünk lesz,akkor a családom teljesen elfordul tőlem és csak a párom marad.
Egy ilyen helyzetben ti mit tennétek?
Megtartanátok a picit vagy elvetetnétek?(örökbe adni nem tudnám)
Hogy közölnétek a párotokkal,hogy gyereketek lesz?
És a családotokkal?
Mind a ketten egyetemre járunk.
Fura, hogy nem tudnád örökbe adni -- ugyanakkor el tudnád pusztítani... Jól összekuszálta anyai érzéseidet az élet...
Mindenképpen nézd meg a neten, hogy valójában mit jelent egy abortusz! Láttál már 10 hetes magzatot? Tudod, hogy a fogamzás után 20 nappal már működik a gyermeked szíve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!