Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félek és nem tudom mit tegyek?...

Félek és nem tudom mit tegyek? Szerintettek ilyen helyzetben mi a legjobb?

Figyelt kérdés
Lehetséges,hogy jön a baba.Párommal nem lakunk együtt,nemrég halt meg az édesapja,édesanyjával ketten vannak.Tudom most mást tervez.Beszéltük már a babáról,hogy szeretnénk.Csak most igy nem tudom,hogy fogadja.Attól is tartok megijed mi lesz most és hogyan. Élösködni se akkarok rajta ha esetleg igy van.Anyumék is most nem ép ezt várják tőlem.Bár a korban benne vagyunk én 27 a párom 33 éves.Kicsit félek mi lesz ha itt a baba de én már örülnék neki.Nem tudom mit kéne tennem.Én ugy gondolom meg lehet ezt oldani ha akarjuk és megebszélem a párommal.Remélem jol fogadja.
2009. szept. 8. 18:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem az a véleményem, hogy ha babát vártok, onnantól kezdve ti vagytok egy új család, és már nem számít, hogy mit "várnak el" a szülők. Élősködni pedig nem fogsz a párodon, hiszen a gyermekét hordod a szíved alatt! Mindent meg lehet oldani, beszéljétek meg!
2009. szept. 8. 18:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Bár igy nem tudom it szolnak hozzá,hogy nem vagyunk férj és feleség.De igazad van és remélem meg tudjuk beszélni.
2009. szept. 8. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mielőbb mondd el a párodnak. Attól nem vagy előrébb, ha azon rágódsz, hogy mit fog szólni. Lehet, hogy pont enyhíteni fog a fájdalmán. amiatt pedig ne aggódj, hogy a szülők mit fognak szólni, hiszen felnőttek vagytok. manapság kevesen házasodnak, így ez nem lehet akadály.
2009. szept. 8. 21:02
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem vagyunk házasok, de az életünk közösen halad, aminek most a 10 hós fiunk a csúcsa. Közösebb és igazabb, mint némely hazug együttélés,házasság. Ha szeret és veled tervez jövőt, őszintén örülni fog:)
2009. szept. 8. 23:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Remélem is hogy igy lesz.Az biztos együtt tervezzük a jövöt.Én nagyon boldog lennék s boldog is vagyok,hogy ő van nekem.Bizzom abban is,hogy a családomban meg nem lesz ellenséges senki ha jön a baba.
2009. szept. 9. 10:05
 6/14 anonim ***** válasza:

A mai világban a házzasság nem lehet akadály!!

Mi sem házasodtunk össze a papir nem köt két embert össze,együtt élünk másfél éves kisfiunkkal és nemsokára megszületik a kistesó is.Összeházasodni nem is tervezzük.

2009. szept. 11. 12:04
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem is gondolom én se,hogy ez akadály lenne.Ma ugye csak a szülöknek biztos nem fog tetszeni,hogy jön a baba és nincs házasság.Na de nem ők döntik el.Amúgy én szeretném majd hogy a párom a férjem legyen.
2009. szept. 11. 13:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha aszülőknem nem tetszik, még mindig összeházasodhattok a baba érkezése előtt. Mi eldöntöttük, hogy összeházasodunk, mert volt egy jó lehetőségünk lakást venni, egy hónap múlva házasok voltunk. Kis esküvő volt de nagyon szép. Mondjuk én soha nem is terveztem nagyot.

Én is 26 éves vagyok és már nem igazán érdekel, hogy anyumék mint várnak el tőlem. Persze anyumnak is lennének elvárasai velem szemben még mindig, de azt is megérti, hogy már nem csak az ő kicsi lánya vagyok, hanem saját családom van és ezt tiszteletben tartja. Szerintem ezt minden értelmes szülőnek tiszteletben kell tartani. Egy 27 éves érett felnőtt nőnek már saját elvárásainak kell lenni magával szemben.

Ne foglalkozz senkivel, csak a saját családoddal.

Az kiderült már, hogy terhes vagy-e?

És ha a párod mást tervez nem gyereket akkor előbb kellet volna gondolkozni és védekezni. De szerintem már ő is elég felnőtt ahhoz, hogy elfogadja az új állapotot és megtanuljon lemondani a Ti érdeketekben.

Minden jót nektek és sok sikert az új kis család alapításához.

2009. szept. 11. 13:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Hát még nem derült ki,hogy terhes vagyok-e.Remélem minél elöbb megtudom.Tudom,hogy szeretne a párom a babát csak nagyon húzza az időt és minden elörébbvaló.Úgy nézem fél a dologtól.Remélem ha jön a baba örül neki.Akkor kell elfogadni amikor jön főleg,hogy ennyi idősek vagyunk és fiatalabbak már nem leszünk.Ha lesz valami irok.
2009. szept. 11. 13:30
 10/14 anonim ***** válasza:

13.20- as vagyok megint. Természetes, hogy fél. Szerintem minden pasi fél, csak a legtöbbje nem vallja be, inkább velünk örül, csak azt sem tudja minek. Nekik nehezebb a szülővé válás , hisz nem az ő pocakjukban nő a baba, ők csak külső jeleket látnak,nameg éreznek néha némi rugdalózást a pocakban, és ennyi, eközben bennünk tombolnak a hormonok és az anyai ösztön.

Amúgy, ha nálunk a férjemre lett volna bízva a gyerekvállalás még ma sem tartanánk sehol, mert mindent fontosabbnak tartott, előbb ház aztán szépüljön a ház meg ez, meg az. De csak beadta a derekát most meg a lánya az első számú szerelme. Kiváló apuka lett belőle 30 éves korára.

Kívánom, hogy neketk is így legyen!

Várom hogy mi a helyzet!

Üdv: egy 15 hónapos kiscsajszi anyuja

2009. szept. 11. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!