Félek és nem tudom mit tegyek? Szerintettek ilyen helyzetben mi a legjobb?
A mai világban a házzasság nem lehet akadály!!
Mi sem házasodtunk össze a papir nem köt két embert össze,együtt élünk másfél éves kisfiunkkal és nemsokára megszületik a kistesó is.Összeházasodni nem is tervezzük.
Ha aszülőknem nem tetszik, még mindig összeházasodhattok a baba érkezése előtt. Mi eldöntöttük, hogy összeházasodunk, mert volt egy jó lehetőségünk lakást venni, egy hónap múlva házasok voltunk. Kis esküvő volt de nagyon szép. Mondjuk én soha nem is terveztem nagyot.
Én is 26 éves vagyok és már nem igazán érdekel, hogy anyumék mint várnak el tőlem. Persze anyumnak is lennének elvárasai velem szemben még mindig, de azt is megérti, hogy már nem csak az ő kicsi lánya vagyok, hanem saját családom van és ezt tiszteletben tartja. Szerintem ezt minden értelmes szülőnek tiszteletben kell tartani. Egy 27 éves érett felnőtt nőnek már saját elvárásainak kell lenni magával szemben.
Ne foglalkozz senkivel, csak a saját családoddal.
Az kiderült már, hogy terhes vagy-e?
És ha a párod mást tervez nem gyereket akkor előbb kellet volna gondolkozni és védekezni. De szerintem már ő is elég felnőtt ahhoz, hogy elfogadja az új állapotot és megtanuljon lemondani a Ti érdeketekben.
Minden jót nektek és sok sikert az új kis család alapításához.
13.20- as vagyok megint. Természetes, hogy fél. Szerintem minden pasi fél, csak a legtöbbje nem vallja be, inkább velünk örül, csak azt sem tudja minek. Nekik nehezebb a szülővé válás , hisz nem az ő pocakjukban nő a baba, ők csak külső jeleket látnak,nameg éreznek néha némi rugdalózást a pocakban, és ennyi, eközben bennünk tombolnak a hormonok és az anyai ösztön.
Amúgy, ha nálunk a férjemre lett volna bízva a gyerekvállalás még ma sem tartanánk sehol, mert mindent fontosabbnak tartott, előbb ház aztán szépüljön a ház meg ez, meg az. De csak beadta a derekát most meg a lánya az első számú szerelme. Kiváló apuka lett belőle 30 éves korára.
Kívánom, hogy neketk is így legyen!
Várom hogy mi a helyzet!
Üdv: egy 15 hónapos kiscsajszi anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!