Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Quinny buzz babakocsiért...

Quinny buzz babakocsiért adnátok 70-80000 ft. -ot?

Figyelt kérdés
Megéri az árát,érdemes megvenni?Tapasztalatok alapján érdekelne a vélemény elsősorban.
2012. júl. 16. 08:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szia, nekünk buzz van, örököltük szerencsére.... Így az árakat nem tudom, viszont leírok 1-2 dolgot a babakocsival kapcsolatban. Valóban nagyon klassz, szép, terepen eszméletelen jól működik, nem ráz, könnyű tolni! Kettő picit szolgált eddig, most kerül bele a harmadik baba! Annyi van, hogy az egyik kereke nyikorog már! Viszont! Nem autó nélküli bevásárlásra tervezték, nem tudsz bele pakolni és nagyon nehéz a váza, marha nagy helyet foglal a csomagtartóba összecsukva! Talán ennyi a negatívum.... Remélem tudtam valamit segíteni! Jó babavárást :)!
2012. júl. 16. 09:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!És kedves válaszoló nyugodtan írd meg a véleményed,mert örülök ha tapasztalatokat olvashatok.Szóval,nyugodtan kotyogj bele!:)
2012. júl. 16. 09:56
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi most vettük a szettet 72.000-ért. Csak jót tudok mondani róla. Szerintem nem nagy a váza összecsukva, és nem is nehezebb, mint az átlag babakocsik. Mi imádjuk!!! :)))
2012. júl. 16. 11:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Az nagyon jó vétel volt akkor.Hol találtatok rá?Az újabb fajta memória habos sport részűt vettétek?
2012. júl. 16. 13:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, azzal vettük! :) Nekem az borzasztó szimpatikus, hogy csak leszedem a szivacsot, és már mosom is. Egyszerűen tisztán tartható! :))
2012. júl. 16. 15:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen többek között emiatt is nagyon tetszik.
2012. júl. 16. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!