Quinny buzz babakocsiért adnátok 70-80000 ft. -ot?
A zapp városi babakocsi szerintem. Mindazonáltal egy sima quinny buzz (csak sportrésszel) nem vennék ennyiért 50-60 ért már nagyon szépeket lehet kapni.
Szettek szoktak eladók lenni ennyiért! (hordival, mózessel)
Jó kocsi, én nagyon szeretem.
A zapp is jó egyébként nem az a gond, de arra pl. nem lehet mózest tenni, csak hordit.
nem tudom neked mekkora babának kell, és hol használod, valamint milyen életforma, mert pl ha sokat autózol (kicsi is az autó) és városban tologatod főleg, akkor valóban praktikusabb egy dönthető változatú zapp.
3 as vagyok, na közben pont írtál is. Akkor Buzz egyértelműen.
Ez a 70-80 mire vonatkozik? Kitől lenne, ismerős? Mennyit használták, ép e rajta minden ezek is fontos kérdések.
Városi igen, azért sem kezdtem kifejezetten ajánlgatni, csak tapasztalatot írtam, hogy nekünk, a mi igényeinkhez bevált.
Újszülöttel is lehet használni: adapterrel maxi cosi bébihordóval kompatibilis. Tudom, egy mózes kényelmesebb a piciknek, de mi nem babakocsizunk sűrűn. Fel kell mérni az igényeket.
De annyi biztos, hogy a quinny nem gagyi, jó masszív, szép a formája, emellett pedig megkérik az árát, de legalább nem a semmire. Ez a benyomásom róla
Én csak akkor adnék ki érte ennyit, ha nem lenne autónk, és csak ez lenne a közlekedési eszközünk.
Na de, igen sokszor az olcsó babakocsi válik be.
nézd meg a kerekét hogy strapabíró-e, mert nagyon sok márkás babkocsinak szó szerint ki esik a kereke.
Ja, és azt hiszem ezekhez babahordozó is jár, úgyhogy ezek szettek, ugye?
Eszembe jutott még valami: az is lehet egy variáció, hogy most veszel egy kifejezetten picinek való babkocsit. (akár csak mózesest) Későbbre pedig vannak már ülő babánknak, egész olcsón esernyőkocsik, azok nagyon praktikusak tudnak lenni, könnyűek, picire csukhatók.
Nem tudom, hogy mennyire fontos az ár, meg, hogy mik a szempontok.
Szólj, ha ne kotyogjak többet bele, csak azért merek egy picit tanácsokat is adni, mert látom, hogy a terhesség témakörbe tetted, feltételezem első gyerekes, még tapasztalat nélküli anyuka kérdezi ezt. De javíts ki, ha tévedek és be is fejezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!