Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kisfiú nevek? Közösen kiválasz...

Kisfiú nevek? Közösen kiválasztottunk pár nevet, de nem tudom melyik lenne a jobb. Csak kíváncsi vagyok, egy kis közvélemény kutatás. Kösziii

Figyelt kérdés
Belián, Bulcsú, Hunor, Nimród, Zoárd
2012. júl. 15. 11:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Zoárd!

Ezen kívül a Bulcsú, mert a lelkészt, aki összeadott minket, őt is így hívják, szóval nekem kellemes emlék fűződik Bulcsú bácsihoz. :) A 19 éves fiát is így hívják (van még hat lánya :D).

A Belián, és a Nimród nem tetszenek, a Hunor pedig még elmegy szódával.

Szóval a nyerő a Zoárd!

2012. júl. 15. 17:57
 22/29 anonim ***** válasza:

Nekem a Hunor tetszik a legjobban.

Nimród Zoárd túl kemény hangázú- de egyébként szépek

Botond túl tucatnév mostanában- legalábbis az én ismeretségi körömben nagyon sok Boti van.

Belián Bulcsú - nekem a "csúnya" kategória- bár ahogy modnod- nem erre vagy kiváncsi- hogy kinek mi nem tetszik. Szóval úgy fogalmaznék- hogy én ezeket inkább nem adnám.

Nekem a befutó a Hunor.

Gratulálok a babához- mikor születik?

Ha eldöntöttétek milyen nevet adtok- majd megírod?

Egyébként azért hozzátenném, hogy tökjó neveket választottatok- végre nem Dávid-ZSombor-CSongor-Csanád-Máté-Balázs-Bence és társaik. :))

:)))

2012. júl. 15. 18:43
 23/29 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek!Igen, majd megírom mi lett a bébi neve :) de lehet hogy majd decemberig várni kell, mert nem megy könnyen az egyezkedés :) még így leszűkítve sem :)
2012. júl. 15. 19:25
 24/29 anonim ***** válasza:

Bulcsú és Botond tetszenek.

Hunor is tetszett, de most van egy Hunor akit nem rossz szándékból mindig Hunyornak hívok, valahogy ez könnyebben kimondható, úgyhogy nem adnám.

Nimrós és Zoárd nekem furik, bár most mind a kettő elkezdett gyakoribb lenni.

2012. júl. 16. 20:47
 25/29 anonim ***** válasza:

24 vagyok.

Belián is érdekes, úgy tudom már Balián alakban is anyakönyvezhető, itt írta egy kismama akinek az iker fiai Bercel és Balián lettek. Balián nekem jobban tetszik,

2012. júl. 16. 20:49
 26/29 anonim ***** válasza:

Nekem a Bulcsú tetszik ezek közül a legjobban, Botondból valóban sok van, de a kedvencem az Álmos :)

Sok boldogságot.

2012. júl. 17. 00:19
 27/29 anonim ***** válasza:

Nekem A Nimrod tetszik!

Zoard se rossz.

2012. júl. 17. 00:44
 28/29 anonim ***** válasza:

Zoárd, Nimród, nekem ez a kettő tetszik.

De a Belián kivételével a többivel sincs gond. (Nem akarom megismételni az egyik válaszolót a hangzásával kapcsolatban, de nekem is az jutott eszembe...)

2012. júl. 18. 15:01
 29/29 anonim ***** válasza:

Kicsit lekésve írom a válaszom. :)

Mindegyik szép név. Ugye a családnévhez megy?

Az én választásaim: Zoárd, Nimród és Hunor.

Remélem hasznos volt a válaszom. ;)

2012. aug. 21. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!