Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek is így van?

Szerintetek is így van?

Figyelt kérdés

[link]

Én pl egyáltalán nem féltem, sőt nagyon is vártam a szülést, és pikk pakk másfél óra alatt meg is lett a lányunk :) Elfolyt a magzatvizem, aztán minden olyan gyorsan és szépen zajlott. Nem kértem fájdalomcsillapítást, semmit. Gyorsan és könnyen jött. Annyira szeretek a szülésre gondolni, nagyon jó élmény volt!

2012. júl. 14. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Örülök a pozitív élményednek.

Én nem féltem, vártam, hiszen már a 42-ik hetet töltöttem volna be.

Majdnem ott maradtam én is, és fiam is. Szörnyű volt. Visszagondolva az egészre persze szeretnék kistestvért, de szülést valahogy időben majd jó lenne átugorni.....azt nem várom.

Szerintem mindenkinek más.

2012. júl. 14. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Ezt csak megcáfolni tudom.Egyáltalán nem rettegtem,sőt nagyon vártam és nem is volt fájdalmas,mint ahogy elképzeltem.De mégis 16 óra volt a vajúdási idő,és már nagyon fáradt voltam.

Jó dolog,hogy Neked ennyire könnyen és problémamentesen alakultak a dolgok,mindenkinek ennyire könnyen kéne menjen.Számomra is élmény volt és bármikor újracsinálnám semmi gond nélkül.

Ezt a fajta kutatást meg egyértelműen megcáfolom.

2012. júl. 15. 07:04
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

Én még nem szültem, első baba lakik bennem 21 hete. Ahogy halad előre a terhesség, én egyre kevésbé félek, pedig az egyik oka annak, hogy nem akartam vállalni, mert rettegek a szüléstől. Még most is bennem van a félsz, de mire odáig jutok, szerintem már csak azért fogok izgulni, hogy minden jól menjen és ne lépjen fel komplikáció.

Egyébként meg szerintem semmi összefüggés nincs aközött, hogy valaki retteg a szüléstől és hogy mennyi idő alatt hozza világra a gyermekét. Ez inkább az izomzatától, a méh szerkezetétől, az orvostól/szülésznőtől függ, mint sem az érzelmi állapottól. Persze ezutóbbinak is biztosan van valami köze hozzá, hiszen aki már betegesen fél a dologtól, annak pszichikai akadálya van, hogy ellazulhasson és így sokkal több görcsösség van benne, és ez tényleg megnehezíti a dolgot. De aki csak "szimplán" retteg, mint pl én, az szerintem nem igazán befolyásolja a dolog menetét.

21 h km

2012. júl. 15. 08:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!