Többször szült kismamák! Mikor mennyire voltatok rosszul?
Figyelt kérdés
A második, harmadik terhességnél is voltatok annyira rosszul mint az elsőnél? Én az első terhességem alatt majdnem 4 hónapig haldokoltam, szó szerint. Éjjel-nappal rosszul voltam, minden büdös volt és öklendeztem. Most betöltött 6 hetes vagyok, s csak pár napja vagyok rosszul, de ez is hullámzó. Hol jobb, hol rosszabb. Ez normális? Vagy más a baba neme? Nemrég hagytam abba a szoptatást, lehet hogy a hormonrendszerem nem állt még annyira vissza és emlékszik a testem a terhességes tünetekre?2009. júl. 13. 09:18
1/2 anonim válasza:
Az első kettőnél semmi bajom nem volt, még tüneteim sem voltak. Egy fiú, egy lány. A harmadiknál 2-3 hónapot végighánytam, aztán mintha elvágták volna újra jól voltam. lány.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Az elsővel csak bizonyos szagoktól, ételektől voltam rosszul. Kislány lett
A másodiknál tipikus reggeli rosszullétek kinoztak meg gyengeség. Kisfiú lett.
A harmadiknál kezdettől fogva nagyon rosszul voltam, másfél hét kórház , infúzió és végighánytam az egész terhességet. Kislány lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!