Tippeltek hányadik hétben járok? Szerintetek dagi vagyok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 13. 22:33
11/19 anonim válasza:
34.hét,semmi gond az alakoddal,egy életet hordasz a szíved alatt,akinek kell a tápanyag. Nem vagy vékony,de a terhesség nem is erről szól.
12/19 anonim válasza:
Mivel szerintem alapból vékony vagy,ezért simán 32.hét.De ha nem sem vagy dagi,nekem is ekkora a hasam,ha nem nagyobb és csak 28hetes vagyok.
13/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy dagi! A pocid viszont már szép nagy :-) én 34 hetesnek tippellek.
14/19 anonim válasza:
33 hetes kisfiút tippelek (magamból kiindulva, nekem is ekkora hasam van).
15/19 anonim válasza:
29. hét, kisfiú. Nem vagy dagi, nagyon szép pocakod van.
16/19 anonim válasza:
sztem már a 35. hét körül vagy utána vagy.
nem vagy dagi, a combjaid is tök jók!
majd várjuk a megfejtést
17/19 A kérdező kommentje:
koszonom a kommenteket,tippeket. Az utolso hozzàszolo jol tippelt,ma kezdtem meg a 35. hetet ja és kislàny az 'albérlom' :)) (amugy 14kg-t hiztam,azért kérdeztem,h mit gondoltok az alakomrol,mert az kissé sok)
2012. júl. 14. 11:40
18/19 anonim válasza:
Szai! Én is lányt mondtam volna :) de látom is h lány lesz :)!Ugyan már nem vagy dagi:) inkább nagyon csinos vagy lehet h 14 kg híztál de elég vékony lehettél akkor mert ígyis tök jól nézel ki! :)
19/19 anonim válasza:
Gratula!!! A 14 kg tényleg több az "elvártnál", na de azért nem sok. A pocid, a combjaid gyönyörűek!!! A karodon van egy pici szerintem, de az sem zsír, csak valahová mennie kellett annak ami nem kapcsolatos a babáddal. Nagyon csinos vagy, sokan példát vehetnének rólad!!! Azok is, akik nem kismamák! Ja, és bocs, de a cicijeid is nagyon jók!:) Én ezért is várom már végre hogy kismama legyek, sok a mirigy a mellemben, és óriásiak lesznek;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!