16-20 hetes kis mamik, hogyan telnek a napok?
18+5 vagyok. Most aránylag jól érzem magam mióta 15 hetes lettem, addig nem. De mostmeg az elevittől szokott hányingerem lenni,ezért csak 2 naponta szedem.
Enni napi 3szor szoktam, abból egy étkezés mindig gyümölcs. Édességet kb 2naponta, sós sütiket nem kivánom. Viszont nem alszom jól, vagy pisilni kelek fel többször, vagy rosszul fordulok, vagy csak úgy valami neszre. Épp ezért, kora délután már fáradt vagyok.
Tudjátok már a baba nemét ?:)
Köszönöm,hogy irtatok és boldog babavárást nektek :))
KEdves első !
Polip?
Azzal most mit tudnak csinálni?
Remélem mielöbb javulsz !:)
Kedves második !
Az elevitet én még csak harmadik napja szedem de volt hányingerem akkor létezik,hogy attól van ? Nem szeretném szedni mert nekem többedik babám és ilyen vitaminok nélkül is hatalmas súllyal születtek igy nem "kockáztatok " :)Csak nagyon zsibbadt a kezem és egy kis ideig szedem,hogy felturbozzam a vitamin adagomat ,mert egyébként is rengeteg gyümőlcsöt eszem és homoktövist iszom stb szóval van bőven bennem vitamin .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!