Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16-20 hetes kis mamik, hogyan...

16-20 hetes kis mamik, hogyan telnek a napok?

Figyelt kérdés
Gyoesan telnek-e vagy lassacskán,jó kedvüen vagy ink kedvtelenül ,esztek e jókat ,vagy ink kevesebbet ,csak úgy általánosan érdekelne ,hogy ki hogyan van babásan .:)

2012. júl. 13. 18:53
 1/6 A kérdező kommentje:
Én 17 -hetes babás vagyok és nagyon vegyesek az érzelmeim ,de persze a babát nagyon nagy szeretettel várom! :)Cak most pl ilyen ,hogy meghivtak egy szülinapi bulira és én ink kihagyom nincs hozzá hangulatom...
2012. júl. 13. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! 16 hetes vagyok! Hol jól hol rosszabbúl vagyok! Mikor már jobban lennék mindig jön vmi rossz :(! Anyagiak betegség stb..Múlt héten pl kiderült h van egy polipom pff...Pedig már kezdtem élvezni a dolgokat! 2.babám amúgy :)! Fáradt vagyok mert nagyon rosszul alszom.Na meg egy 3 éves mellett nem nagyon lehet pihenni!Ezen kívűl minden oké :)
2012. júl. 13. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:

18+5 vagyok. Most aránylag jól érzem magam mióta 15 hetes lettem, addig nem. De mostmeg az elevittől szokott hányingerem lenni,ezért csak 2 naponta szedem.

Enni napi 3szor szoktam, abból egy étkezés mindig gyümölcs. Édességet kb 2naponta, sós sütiket nem kivánom. Viszont nem alszom jól, vagy pisilni kelek fel többször, vagy rosszul fordulok, vagy csak úgy valami neszre. Épp ezért, kora délután már fáradt vagyok.

2012. júl. 14. 10:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudjátok már a baba nemét ?:)

Köszönöm,hogy irtatok és boldog babavárást nektek :))

2012. júl. 16. 01:32
 5/6 A kérdező kommentje:

KEdves első !

Polip?

Azzal most mit tudnak csinálni?

Remélem mielöbb javulsz !:)

2012. júl. 16. 01:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves második !

Az elevitet én még csak harmadik napja szedem de volt hányingerem akkor létezik,hogy attól van ? Nem szeretném szedni mert nekem többedik babám és ilyen vitaminok nélkül is hatalmas súllyal születtek igy nem "kockáztatok " :)Csak nagyon zsibbadt a kezem és egy kis ideig szedem,hogy felturbozzam a vitamin adagomat ,mert egyébként is rengeteg gyümőlcsöt eszem és homoktövist iszom stb szóval van bőven bennem vitamin .:)

2012. júl. 16. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!