Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sárgás folyás a terhesség elején?

Sárgás folyás a terhesség elején?

Figyelt kérdés

Hamarosan betöltöm a 8. hetet,és kedden kezdődött ez a kis folyás (nekem a barnázás kezdődött így régen) nem jelentős mennyiség,de még tart!Van,hogy egész nap nincs színe,és estére ez megváltozik...Használom az utro-t,de ez nem okozhat ilyet,nem???

Most lett volna a köv. mensi esedékessége...lehet ezért van ez?Mikor pozit teszteltem is volt barnám 5 napig,enyhén,de magától el is múlt!Picit aggódom.... A dokim szabin van 3 hétig :( Ha nem muszáj máshoz nem mennék,csak ha "eldurvulna" a helyzet,de remélem nem fog!!!

2012. júl. 13. 08:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát nekem már megint jelentkezett ez a h...e folyás :( minden héten?! :( próbálok nem megijedni,múltkor is elmúlt 3 nap alatt!Remélem most is úgy lesz!Aztán lehet elkísér majd egész terhességem alatt?!?Ikreket várok egyébként :)
2012. júl. 26. 09:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem 6 napig tartott, most fehéresre váltott, de még most is sok, és ez csak a 7. hét..barátnőmnek egész terhessége alatt volt hol több, hol kevesebb, aztán csak egészséges babót szült. Reméljük velünk is így lesz! Az uh nem mutatott bajt, úgyhogy nyugodj meg!
2012. júl. 26. 14:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Már elmúlóban van...de azért idegesítő!Igen,én is azzal nyugtatom magam,hogy múltkor is volt meg még görcs is,mégis mindent rendben talált az orvos!Remélem tényleg így lesz mindkettőnkkel!!! :) Minden jót!!
2012. júl. 27. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!