Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mit kezd a feszítő cicijéve...

Ki mit kezd a feszítő cicijével, érzékeny bimbójával? Ti kinyomkodjátok belőle az előtejet? Vagy hagyjátok úgy, ahogy van?

Figyelt kérdés

Mert azt olvastam nemrég itt a válaszok között,hogy nem szabad kinyomkodni,én meg azt szoktam csinálni,mert utána már nem érzékeny...

/35+3hetes kismama/

2009. júl. 12. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Jaj ne hogy nyomkodd!!! Mondta a szülésznő hogy NEM SZABAD! Akár be is indíthatja a szülést! Azt mondta ha 39 .héten már nagyon meg akarunk szülni esetleg ingerelhetjük a bimbót.De előbb ne csináld! Üdv: 35+1 km
2009. júl. 12. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én sosem nyomkodtam (két gyerkőcöm van)-na jó, egyszer,kíváncsiságból -

Szerintem ne tedd,nagyon értékes a kolosztrum, kell a babának.Viszont ha tényleg elviselhetetlen, és utána jobb, akkor próbáld meg kiskanállal felfogni, és idd meg.Finom édes :-)

2009. júl. 12. 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Hát elég hamar megtudtam ezt is,hogy nem szabad...:(

Mondjuk nem is kérdeztem idáig...:(

Így is kényszer fekvésre vagyok utalva,mert kivan nyílva teljesen a méhszájam,és azon aggódunk,hogy kihúzzuk legalább a 38.hétig...erre én meg lassan,de biztosan beindítom....:(

Köszönöm a segítségeteket!!!

Ezentul nem teszem...

2009. júl. 12. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
En szoktam piszkalni,nyomkodni kivancsisagbol,annyira nem nagy az inger hogy beinditsa a szulest,tevhit,utana lehet nezni...,jo nem azt mondom hogy ez igy helyes,marmint hogy nyomkodjuk de azert nem kell senkit megijeszteni.
2009. júl. 12. 19:27
 5/5 anonim ***** válasza:
2009. júl. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!