Mennyit gyarapodhatott az utóbbi időben? Mennyit nőnek ilyenkor még?
Figyelt kérdés
38 hetesen 2972 gramm volt, most mekkora lehet? Pont 3 hét telt el azóta, a lepény II. fokban érett, szóval táplálja megfelelően
40+6 hkm
Köszönöm
2012. júl. 12. 17:50
1/3 anonim válasza:
Azt gondolom ez egyénfüggő. Nem mindegy a vitamin és ásványianyag bevitel és a táplálkozás,meg hogy szedsz e gyógyszert dohányzol e,és a genetika. Nekem 34hetesen 2400g volt és 36hetesen 3020. Több helyen heti 250-300grammot írnak,de 500grammot is hízhatnak. Nekem például 1es érettségű a lepényem,még jól táplálja.Most 37hetes. Szerintem lesz 3300 3500 gramm biztosan. Nyugi én is ezen agyalok mindíg. Majd írd meg mekkora lett:D
2/3 anonim válasza:
Nekem ma azt mondta a védőnőm,hogy kb a 38.hét után nem gyarapodnak súlyra a babák.
3/3 A kérdező kommentje:
Holnap be kell feküdnöm, és elméletileg baba is lesz a héten :) remélem már holnap! M4egírom, amint tudom!
Köszönöm
2012. júl. 12. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!