Befordulás? Hány hetes korukig fordulnak be a babák, illetve meddig kell, hogy ne legyen belőle császár?
Nekem a doki azt mondta, hogy a legtöbb baba a 28-32. hét között fordul be. De ez csak a nagy átlag, hiszen valakinek már előbb is befordul, valakinek meg csak szülés előtt.
Nekem a lányom végül a 35. héten fordult be. Akkora már ideges voltam, hogy nincs helye megfordulni, meg te jó ég, csak császár ne legyen, de aztán a kisasszony csak befordult. Úgyhogy még van időd neked is.
29 hetesen én is paráztam, mert az első fiam ekkor már be volt fordulva, őkelme meg vígan szopta az ujját harántban...
Következő uh-on már be volt fordulva. Ma megyek megint, remélem nem fordult át azóta.
36+4hkm
Lesz helye, nyugi! Ha meg akar fordulni, akkor meg is fog.
Nem egy ismerősöm mondta, hogy 35-36 hét környékén fordult be a babájuk, erős fájások közepette. Azt gondolták, szülés, de csak befordult a baba!
Sok boldogságot!
36hkm
Szia! Ne aggódj, simán befordulhat. Nekem 31 hetesen fordult be az egyik fiam (B baba, ikreket vártam :-) ), aztán ugyanez a babám 33 hetesen úgy döntött jobb neki ha visszacsücsül. Így is született.
És hallottam már 38 héten beforult ikrekről, mindkettő egyszerre forult be ekkor. Ha nekik volt helyük, akkor egy babának is van. :-) Beszélgess vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!