Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Befordulás? Hány hetes korukig...

Befordulás? Hány hetes korukig fordulnak be a babák, illetve meddig kell, hogy ne legyen belőle császár?

Figyelt kérdés
Én pici lányom még faros,remélem befordul.29+5 hetes kismama
2012. júl. 12. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Az én fiam 38 hetesen fordult be, ne aggódj, még van ideje a babádnak! :)
2012. júl. 12. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
befordulhat még vajúdás közben is, bármikor
2012. júl. 12. 14:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem a doki azt mondta, hogy a legtöbb baba a 28-32. hét között fordul be. De ez csak a nagy átlag, hiszen valakinek már előbb is befordul, valakinek meg csak szülés előtt.

Nekem a lányom végül a 35. héten fordult be. Akkora már ideges voltam, hogy nincs helye megfordulni, meg te jó ég, csak császár ne legyen, de aztán a kisasszony csak befordult. Úgyhogy még van időd neked is.

2012. júl. 12. 14:35
 4/10 anonim ***** válasza:

29 hetesen én is paráztam, mert az első fiam ekkor már be volt fordulva, őkelme meg vígan szopta az ujját harántban...

Következő uh-on már be volt fordulva. Ma megyek megint, remélem nem fordult át azóta.

36+4hkm

2012. júl. 12. 14:38
 5/10 A kérdező kommentje:
Akkor még van időm arra,hogy beforduljon!Csak legyen helye is!:)
2012. júl. 12. 14:42
 6/10 A kérdező kommentje:
És első baba,ezért is kérdezgetek!:))
2012. júl. 12. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Lesz helye, nyugi! Ha meg akar fordulni, akkor meg is fog.

Nem egy ismerősöm mondta, hogy 35-36 hét környékén fordult be a babájuk, erős fájások közepette. Azt gondolták, szülés, de csak befordult a baba!

Sok boldogságot!

36hkm

2012. júl. 12. 15:16
 8/10 anonim ***** válasza:
a fiam nagy forgolódó volt, a 28 héten denevért játszott, majd visszafordult és a 36. héten fordult be véglegesen, akkor azt a befordulást egy életre megjegyeztem, de szerintem ő is, mert megfordult és aznap már nem is volt hajlandó megmozdulni. A hasam egésze fájt még vagy 3 órán keresztül a fordulás után.
2012. júl. 12. 15:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Azért remélem nem nagyon a végén fog befordulni.Mindenkinek köszönöm a válaszát!Boldog babavárást!!
2012. júl. 12. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj, simán befordulhat. Nekem 31 hetesen fordult be az egyik fiam (B baba, ikreket vártam :-) ), aztán ugyanez a babám 33 hetesen úgy döntött jobb neki ha visszacsücsül. Így is született.

És hallottam már 38 héten beforult ikrekről, mindkettő egyszerre forult be ekkor. Ha nekik volt helyük, akkor egy babának is van. :-) Beszélgess vele!

2012. júl. 12. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!