20 hetes terhes vagyok 2 napja rózsaszines pecsételést vettem észre. a dokimat nem értem el, a védőnő azt ajánlotta pihenjek. Görcsöm nincs, időnként a hasam alja szúrkál. Aggódjak, vagy ez természetes?
Figyelt kérdés
2008. máj. 4. 17:01
1/4 anonim válasza:
Nem természetes legalábbis nem mindenkinél.Bízz a dokidban és pihenj sokat.Lehet, hogy ez neked tényleg semmi gondot nem fog jelenteni, keress rá itt a pecsételős vérzésre biztosan sokan jkártak ebben a cipőben.
/ bal alul van a kereső/
2/4 anonim válasza:
Szia!
Keresd fel a dokidat mindenképpen.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is keresd fel az orvosodat,mert csak O fog tudni neked megnyugtato valaszt adni,de nagyon drukkolok,h minden a legnagyobb rendben legyen veletek.
Boldog babavarast kivanok
22 hetes kismama
4/4 anonim válasza:
20hetesen a rózsaszín pecsételeés semmiképp nem "normális" dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!