Hanna vagy Maja? Nektek melyik név teszik jobban?
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 07:36
11/25 anonim válasza:
Nekem mindkettő nagyon tetszik. Attól függ, mi a vezetéknév. Talán a Hanna egy kicsivel.. Nem..a Maja.. Áhh... nem tudok dönteni :) Nem lehet mindkettő? :)
12/25 anonim válasza:
Mindíg is tetszett a Hanna név, a lányomat is így hívják, nem érdekel mennyi van belőle. A Maja is aranyos de én nem adnám, egyik ismerősöm kutyáját is így hívják (bocsi, de így van), talán ezért sem.
13/25 anonim válasza:
Majából is egyre több van,egyre felkapottabb.Én a Hannát választanám.Nagyon szép név,és én nem nézem a gyakoriságát.Ki tudja?!3 év múlva lehet,hogy a Budából lesz nagyon sok.A gyerek nem azért lesz különleges,mert különleges neve van.
14/25 anonim válasza:
Az az igazság,hogy mindkét név elég gyakori....felénk több Maja is van...nekem is a mese jut eszembe egyébként!Én a Hannára szavazok!Abból is sok van,de nekem ez szimpatikusabb :)
15/25 anonim válasza:
Ízlések és pofonok ahogy a mondás tartja! :):):) 2-es voltam!
17/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nehéz lesz választanom :)
Sajnálom, hogy valaki lepontozott Benneteket, én hasznosként értékeltem a válaszokat. Nem értem kinek érdeke ez most?
2012. júl. 12. 15:03
19/25 anonim válasza:
Hanna nem tetszik, Maja gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!