Dr lázár gábor istván kórházban! Mit tudni róla?
Hát igen, az alapos ultrahang...
A kötelező uh-k 2percesek voltak. Nem tudom, mit lehet látni 2 perc alatt, de gyanítom, hogy nem sokat. Így történt meg az, hogy a 30.heti uh-n mért combcsonthossz mérés nagyobb értéket mutatott, mint a 36.heti uh-n mért. Ezeket nem a fent említett orvos csinálta, hanem két másik, egy nő és egy férfi (nem volt fogadott orvosom, de akinek volt, azok is panaszkodtak). Szóval ha ilyen hibát vétenek, akkor hogy is vennék észre a cisztát???
Sziasztok!
átolvastam a véleményeket Lázár doktor úrról és nekem úgy tűnik, hogy valaki szándékosan le akarja járatni.
Nekem jó tapasztalatim vannak vele kapcsolatban, én nem baba miatt járok hozzá, hanem mert évek óta fennálló alhasi fájdalmaim vannak, idestova 2 éve fogyasztom a nőgyógyászokat és mindenhol hülyének néztek, és elküldtek azzal, hogy inkább szüljek gyereket. Ő volt az első orvos aki komolyan vett!!!! Figyel arra, hogy miket érzek, milyen tüneteim vannak és jár az agya a megoldáson, és ez biztos, mert mikor beszélek az asszisztensével (Évi) akkor mindig leesik az álam, hogy ő is mindenről tud azaz mikor én már nem vagyok ott akkor is beszélnek rólam a megoldást kutatva a nyomoromra.
Én bírom a stílusát is, tényleg laza, hozzám mindig kedves, a magánrendelésére is sokan járnak, így bizonyára mások is jó orvosnak találják.
A legfontosabb dolgot a végére hagytam, van egy relatív új betegség vulvar vestibulitis a neve, mikor szóba hoztam neki, hogy erős a gyanúm, hogy nekem ilyen van a sok antibiotikum és gombaölő szedése miatt (hólyaghurut miatt kellett szednem, majd másfél évig urológus felírásával) akkor nem küldött el a francba, hogy ne okoskodjak itt és ő az orvos hanem vette a fáradtságot és utánanézett. Ez a betegség egyébként gyógyíthatatlan de különböző kezelésekkel sokat lehet javítani rajta, sajnos mindenkinek más és más módszer használ.
Szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek de pláne azoknak akik több orvosban csalódtak már!
ui: bemásolom a másik 2 kérdéshez is a véleményem, ne lepődjön meg senki:)
el szeretném mondani, hogy Ő az apukám !
nem tudom, hogy milyen orvos, de azt tudnia kell mindenkinek, hogy MINDEN ORVOS praxisa során előfordulnak hibák, balesetek.
senki nem fog olyan orvost találni, aki soha nem követett el semmi negatívat a pályája során.
a másik pedig, hogy mindennek két oldala van !
csak ennyit akartam a balítéletekről .
Én csak a Tegnap reggeli esetemre tudok hivatkozni!
26éves vagyok könnyen teherbe esek, 4spontán vetélésem volt 8-11hetes kor között! Tegnap reggel arra keltem,hogy nagyon görcsölök, most vagyok 11hetes, kimentem a mosdóba és azzal a lendülettel elöntött a vér! Bementünk a férjemmel a Szent István kórházba, ahol közölték úgy hogy bokáig véres voltam, a terhes patológián, hogy kb 45perc mire felveszik az adataimat, mert épp reggeliznek. Addig üljek le, és várjak.
Ekkor már a férjem teljesen ki volt borulva,hogy ezeknek semmi nem számít! Akkor jött be Dr Lázár Gábor, és ő egyből kiakadt,hogy senki nem nézett még meg!
Kaptam vérzéscsillapítókat a doktor úrtól, és látva a kórelőzményeimet, és a 4 előző vetélést, teljesen ingyen elvállalta, hogy a továbbiakban figyel rám és a picire is, illetve a szülést is ingyen felajánlotta! Én ezért nem gondolom,hogy annyira anyagias lenne!
Ha ő nem lett volna bent, szerintem a babám nem élte volna túl!
Ha esetleg még valaki idetévedne: én szöges ellentétét állítom, mint a többiek! Az életemet rábíznám! Szakmailag felkészült, alapos. Nekem fontos volt, hogy esetleg tudjak vízben szülni is, ne csak vajúdni. Féltem, mert kevés doki támogatná ezt, nos Ő teljes mellszélességgel mellettem van ebben is, tájékoztatott előny-hátrányról is. Az ultrahangon alaps, legalább 35 percet nézte, amiben nem volt biztos, többször mérte. Asszisztense egy tündér. Féltem a vérvételtől, na Ő olyan ügyes volt, mire mondtam, hogy félek már rég bennem is volt a tű 😅.
Valóban nem olcsó, de ha azt vesszük: ugrik, ha menni kell szülni, éjszaka, ünnepnap a családja mellől. Nem is hálapénznek hívnám, inkább rendelkezésre állási díjnak. Terhesgondozása szerintem átlagos árú Pesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!