Minden kismamának csúcsosabb a pocakja ha fiút vár?
Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 11:59
11/13 anonim válasza:
Nekem van két fiam, mindkettőnél csúcsos,hegyes hasam volt. Most szintén fiút várok és megint hegyes, csak előre hasam van. Többen ránézésre megmondják,hogy fiút várok és mosolyognak,mikor mondom,hogy igen, fiú lesz.. 35hkm.
12/13 anonim válasza:
Nekem a fiammal csúcsos volt, szóval oldalra nem híztam sokat, és elég lent is volt végig. Most szerintem tök ugyanolyan a hasam, és mégis kislányt várok.
Anyukám magyarázza be mindig, hogy kerekebb a hasam, pedig nem, mert hátulról ugyanúgy nem lehet megmondani, hogy elöl nagy pocakom van, most sem, meg a fiamnál sem.
Szóval szerintem ez testalkat kérdése.
13/13 anonim válasza:
Kedves 10-es nekem is felülről pont úgy néz ki a hasam és kislányt várok,meg lent is hordom nagyon..Úgy hogy nálam nem vált be a babona...Nekem is jönnek hogy kisfiú??Erre én hogy nem,Kislány!És akkor megy a csodálkozás... :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!