Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Komáromban (szőnyben) van még...

Komáromban (szőnyben) van még 4D UH? Ha igen ki csinálja?

Figyelt kérdés
2012. júl. 11. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontos választ nem tudok adni a kérdésedre, de azért hátha segít, amit írok... Komáromban (Szőnyben) csak a kórházat zárták be, viszont szerintem az ilyen UH-okat a szakrendelőkben készítik, vagy magánorvos végzi. Ezért érdemes lenne a szakrendelőt felhívnod ez ügyben.
2012. júl. 11. 12:04
 2/4 Szebyke válasza:
2012. júl. 11. 12:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,tudtam hogy van 4d,csak azt nem tudom hogy van e még most is mert a kórház bezárása után a Mozejkó doktor kiment külföldre ezért is kérdeztem hogy csinálja e valaki helyette!
2012. júl. 11. 13:38
 4/4 anonim ***** válasza:
A vásártérnél volt egy győri szonográfus csinálta úgy tudom, ott kellene megkérdezni, de sztem nincs már, én is komáromi vagyok, Győrbe megyek UH-ra.
2012. júl. 18. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!