Mit tehetnék? Nem szeretne valaki Komáromban, Tatán, Tatabányán, Szőnyben, Győrben tengerimalacot ahol jó élete lesz?
óóó és pont most akarok a malacom mellé egy másikat, csak sajnos nyíregyházi vagyok, az ország másik fele. sajnálom :(
esetleg meg tudod hirdetni neten hogy sürgősen gazdát keres, vagy mégjobb megoldás:
[link] - olvasd el, biztos hamar segítenének. sok sikert :)
Kislány a malac :(
De kár, remélem találok neki gazdit.
12 éves vagyok. Nekem is elhiszik, vagy inkább a szüleim intézzék? Mert bátor vagyok, fel merem őket hívni nem arról van szó, csak lehet hogy azt hinnék, szórakozom velük.
Kérdezterm hogyhogy ilyen szép a malac meg egészséges, azt mondta még csak két hete van náluk,. :( Fel fogom őket hívni, köszi, és akkor tényleg örökbefogadod?? Az nagyon jó lenne!! Mekkora ketrecben tartanád (bocs üldözési mániám van ezt mindenkitől megkérdezem aki potenciális örökbefogadó, és nem degradálni szándékozlak ezzel. :)
Ó jajj dejó !! :)
Kislány vagy kisfiú a tiéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!