Bevehetek egy Aspirint 11 hetes terhesen?
Úgy hallottam, hogy valamelyik időszakban nem ajánlott mert vetélést okozhat.
Nagyon fáj a fejem és ez szokott segíteni. Mit csináljak?
Szia!
Én is szenvedtem az elején fejfájással,én két gyógyszertárba bementem,h terhes vagyok de napok ót fáj a fejem,azt mondták nem adnak semmit!
Igyak több vizet!
És lám másnapra elmúlt...Talán próbáld meg ezt!
Igen, csakis a kék panadolt szabad.
De inkabb bird ki! Olvass hazi praktikakat, hatha elmulik attol is!
Köszi szépen! Akkor megpróbálok még több vizet, lehet hogy tényleg itt a probléma mert úgy érzem, hogy ki fogom hányni, amikor iszom :( Persze nem hányom ki, de nem túl motiváló.
Fura, hogy délután aludtam, mikor a kisfiam is aludt és éktelen fejfájással ébredtem :( na remélem el fog múlni!
Én csak algopirynt szedhetek...
22hkm
Mondjuk nem most, de ha holnap napközben is előjön, akkor egy kis kávé segíthet, tágítja az ereket ugyan is és jobb lesz az agyad vérellátása tőle. Amúgy meg hidegvizes borogatás is szokott rajta enyhíteni, meg halánték masszázs (jó erősen), vagy a hüvelyk- és mutatóujjad közti csontok előtt ha jó erősen megnyomod két oldalról (alulról és felülről) és nyomva tartod pár másodpercig, majd elengeded és újra, akor ez a ritmikus fájdalom erősebb lesz, mint a fejfájás, és elmúlik tőle (akupresszúra).
21 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!