Mi tévő legyek, ha este és ejjel sokat keményedett a hasam?
Tegnap este el kezdett keményedni a hasam (napközben főztem stb, de itthin voltam, mondjuk álltam a tűzhelynél), de olyan ijesztő volt, mert nagyon sokat (25-30), fekve is, meg főleg, ha mozogtam. A pici is nagyon fészkelődött, rugdosott és arra is keményedett nagyon. Bevettem 2 Béres magnéziumot, de nem éreztem, hogy valamit hatna (napi egyet egyébként is szedek).
Szerintetek ez ijesztő vagy belefér, menjek be az ügyeletre (Imre kh) vagy kedden a magándokimhoz, aki nem az Imrében van, de ott szülünk majd? Most egy kicsit abbamaradt, de félek, hogy megint elkezdi. Pár napja húzódik is nagyon alul, érzem, hogy nő a méhem, ez csinálhat ilyet, volt már valaki így????
29 hetes kismami!
Választotokat nagyon várom, aggódok!
Szia. Az én kislányom is sokkal aktívabb amikor ilyen össze-vissza idő van. És sokszor nekem is megkeményedik a nagy mocorgás után a hasam, szintén csak pár másodpercre. Akkor lenne baj, ha hosszú perceken keresztül tartana a keményedésed.
Üdv, 30 hetes kismami
Az orvosnak említsd meg, de ez semmiség az enyémhez képest! Nekem hetek óta 2 óránként keményedik a hasam, napi 3x2 magnéziumot szedek, és pihenek. A 2 hónap óta táppénzen vagyok, ennél többet nem tudok tenni, és a doktornőm se.
33 hetes mami
Köszönöm a válaszokat!!!!Most abbamaradt a keményedés, ha leülök vagy fekszem, amint fellálok azért még előjön egyszer kétszer. Inkább feszít nagyon a pocakom most, főleg a köldök felett, ahol már ő is ott van, állandóan ott rugdos a kisbabaám!
Boldog babavárást és keményedés mentes heteket nektek is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!