Hasmenés lehet a szülés előjele? Többi lent.
Figyelt kérdés
Három hete többé kevésbé megy a hasam,viszont ma bármit megettem vagy megittam rögtön mennem kellett Wc-re.Vasárnap elment a nyákdugóm valószínű,és aznap erős jóslóim is voltak.Ti mit gondoltok,vírus vagy esetleg hamarosan szülünk?36+6hkm2012. júl. 10. 12:13
2/7 anonim válasza:
nekem beöntést sem akartak adni, mert ment a hasam szülés előtt...remélem, nem vírus!
3/7 anonim válasza:
Hát bizony ebből nagyon hamarosan baba lesz! Könnyű szülést kívánok és jó egészséget Nektek! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz...eléggé aggódok!!!
2012. júl. 10. 12:28
5/7 anonim válasza:
Szia. en itt olvastam,h nagyon sok embernel igy volt. Nekem penteken ment el a nyakdugom,ma vagyok 35+4 hetes es nagyon megy a hasam,eddig meg mindig szorulasom volt. Nem tudom mi ez,vigyazz magadra!
6/7 anonim válasza:
Van vírusos járvány is. Elég kemény állítólag. Szóval inkább nézesd meg magad, mert az meg nem használ a babónak sem.
Nekem a hasmarssal már párosultak a fájások is. Meg az állandó pisilés. Szinte fel sem keltem a wc-ről, mehettem újra.
Meg még van is időd.
A nyákdugóm meg nekem speciel 1,5 héttel előtte távozott napokon keresztül.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Azért én elmennék dokihoz! A 3hét szerintem sok! Nekem 3-4napig volt lágy a székletem, és kicsit hányingerem is! Ez kb. szülés előtt pár nappal el is múlt! A szülés napján és előtte 1-2 nappal nem is volt semmi különleges velem! Aznap csak nem mozgolódott a babóm csak max. 1× 2×, és rettenetesen lusta voltam! A nyákdugóm pedig szülés előtt 2-3héttel ment el! Szóval az sem biztos jel!
Könnyű szülést neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!