Volt, hogy összevesztetek valaki nem családbelivel a terhességetek ideje alatt?
Figyelt kérdés
Hogyan érintett benneteket?Engem elég rosszul,főleg h még soha senkivel nem kerültem komolyabb konfliktusba (nem vok az a tipus),de a drága jó szomszádom éppen most talált meg..A nő annyira iszik,hogy teljesen elborul olyankor az agya,nem tudja mit csinál,s attól félek,képes és lelök a lépcsőn nagy hassal.Mit tennétek a helyemben?2009. júl. 11. 15:24
1/2 anonim válasza:
Persze, a munkahelyemen rendszerint kiakasztanak, tekintet nélkül a pocimra. Van olyan, aki féltékenységből szívózik velem, de van aki már a terhességem előtt is kötekedős volt. Én ugyanúgy kiosztom őket, csak már próbálom nem felhúzni magam a baromságokon.
Hát próbáld meg kerülni a szomszédod, mást úgyse nagyon tehetsz, mert nem beszámítható. Azért le csak nem fog lökni a lépcsőn, ahhoz már nagyon elvetemültnek kell lennie még részegen is. Próbáld meg ráhagyni a hülyeségét, meghallgatod amit mond, aztán jól van... Az ilyennek hiába magyarázol, úgyse érti meg. Meg ha józanul megérti, ha részegen találkozol vele legközelebb, úgyse fogja tudni..
2/2 anonim válasza:
Jó messzire elkerülném.Lehetőleg minél kevesebbet találkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!