26-27. hét között vagyok és 2-3 napja nincs görcsmentes napom, pedig szedek magne b6-ot. Elején is voltak görcseim, de nem minden nap. Mitől van ez?
Figyelt kérdés
2007. aug. 18. 17:08
1/1 anonim válasza:
Azt mondjak, ezek olyan méhösszehúzódások, amelyekkel a méh felkészül a szülésre. Naponta többször érezheted, kb. fél perc után megszűnik.
Nekem egészen korán jelentkeztek (a második trimeszter közepén), sokkal gyakrabban és erősebben, hosszabban, mint normális lett volna, de minden rendben.
Mindenképp számolj be az orvosodnak a görcsökről, valószínűleg azt mondja majd, hogy pihenj sokkal többet.
(Nekem állandóan megjegyzik, hogy "Ez nem jó.", de ne parázz!)
Ajánlom, hogy olvasd el az alábbi bejegyzéseket, engem valamelyest megnyugtattak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!