31 hetes kismama vagyok. Hányadik héttől érezhető, hogy a Pici csuklik? Minden baba csuklik a méhben?
Szóval te emlegeted :-)
Nekem épp most csuklik.Én már nem is emlékszem,mióta érzem,de azt hiszem ez idő tájt...30-as hetektől.
Ritmusos,egyenletes kis rángásokat fogsz érezni.Hogy minden baba csuklik e,nem tudom,de állítólag ilyenkor próbálna lélegezni,próbálja a tüdejét,csak szegényke vizet nyel közben.
37 hetes km
Eddig még én sem éreztem (azthiszem)
32h
szia!
én már elég régóta érzem, pontosan nemtom mikortól. mostanában sokkal többször, most nemrég hagyta abba ma már másodszorra. ahogy a feje már a helyén van, sokkal erősebben érzem és már a párom is.
Szia!
Én már a huszonvalahányadik :) héttől éreztem. (Már nem emlékszem pontosan és nem akarok hülyeséget írni.)
A végén már ugrált az egész hasam mikor nekiállt csuklani a kisfiam. Most 19 hónapos és még mindig sokszor csuklik, olyankor mindig eszembe jut milyen volt mikor még odabent csinálta. :)
Nekem olyan 27 hét tájékán kezdett csuklani a kis drágám, már a vége felé járunk és egyre többet és erősebben csuklik, elég fura érzés, de mégis jó, csak néha már sajnálom a kis hercegnőmet,
35 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!