Hányadik héttől jöttek fel rátok a kilók nagyobb ütemben?
Szai!
Én a 18.hétig szedtem fel 18kgt,utána 10hétig nyugi,és most kb.1hója kaptam fel még 2t.
33+5naops kismama
Én azt hiszem,hogy a 13-ik hétig nem nagyon híztam... viszont a 20-ik hét körül már rendesen nekikezdtem...
Na de most ezen elgondolkodva,megnéztem a kiskönyvemet,és leírom,ami benne van,mikor mennyi is voltam..:)
12.hét: 61kg
22.hét: 66kg
26-hét: 69kg
28.hét: 69kg
31.hét: 72kg
32.hét: 73.5kg
34.hét: 74.5kg
De a lényeg az,hogy mielőtt megtudtam,hogy babát várunk,azelőtt mindíg ingadozott a súlyom olyan 58-60kg között...Ezért is írtam az elején,hogy nem nagyon híztam...Viszont a legutóbbi mérés előtti héten még dolgoztam,és már akkor vizesedni kezdett a lábam,meg a kezem is...egész végig zsibbadt a sarkam,meg ilyenek,és most,hogy kényszerpihenésre vagyok utalva,így lement a lábamról a dagadás,és az újjaim közül is csak olyan 3 újjam,ami zsibbad folyamatosan...naaa...a lényeg az,hogy ebben a súlyban szerintem szerepet játszott egy kis víz is,de most nem tudom,hogy hány kiló is lehetek,mert itthon nincs mérlegünk,és nem tudom megmérni magam,mert ahhoz lekéne mennem az anyósékhoz 2 szinttel,és most nem igazán lenne ajánlatos a lépcsőzés...:( majd kedden úgyis kell mennem NST-re,és majd akkor megméretem magam valahol...:)
Remélem sikerült egy kis betekintést nyújtanom a saját példámból merítve... :)
További jó babavárást!:)
/35 hetes kismama/
én a 20. és a 30. hét között szedtem fel a nagyját. 16 kilónál járok, sajna.
L. 35+1
Kisfiamnál első terhességem alatt
28kilót híztam,a 20. hétig 11kilót.
Mostani terhességemnél 20hét 3nap most tartok 4,5kilónál.
Kiváncsi leszek én is,hogy hány kiló plusz lesz a végére,most kerek 10kilóval többről indult a terhességem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!