Vidéken magánorvos mennyiért vizsgál meg?
Csak a terhességet kéne megállapítani!
Fel vagyok háborodva,másfél órája szórakozom telefonon az itteni kórházzal hogy végre adjanak egy nyomorult időpontot és csak kapcsolgatnak össze vissza!Meguntam,inkább elmegyek magán dokihoz csak nagyon nem vagyok tisztában az árakkal!
köszi a segítséget előre is!
Hát ez mindenhol változó! Ismerek olyat (megyeszékhely), akinél 8-10 ezer egy vizsgálat.
Az én dokim 5-7 ezerért vizsgál, de a terhesgondozás csak 3 ezer nála.
Hódmezővásárhely: 4000.-
Orosháza: 6000.-
Nézd,ez teljesen változó.Attól is függ,hogy "mennyire vidék". Tehát esetleg megyeszékhely vagy csak kisvárosról van szó.Én budapesti vagyok,de átlagban olyan 5 ezer körül van,szerintem.Interneten keress egy helyi magánorvost,ott talán árak is vannak.
Csak annyi,hogy a mai kórházak,á...Egyik barátnőm kisfiának kicsit kötött a csípője,el kellett menniük csípővizsgálatra MOST,erre kaptak időpontot szeptemberre...
Megyeszékhelyen vagyok,néztem most egy dokit de ő nagyon drága vizsgálat 5000Ft,uh 5000FT és hát ugye ez össze adódik ha mind a kettő van!Nagyon drága.Találtam fórumot ahol írják az itteni dokikat,majd rábökök egyre is elmegyek!
Hát igen,ezek a kórházak,és erről ami itt van csak rosszakat hallok,főleg a szülészetről,szóval nem tudom hogy fogom kibírni majd,na mondjuk még messze vagyok attól,de akkor is nevetséges hogy másfél órát telefonálok egy nyamvadt időpontért és még az után sem kapok?Meg áll az eszem!
2szer hívtam 2 szer mondták hogy majd később!De nincs ott senki?Nyaral az egész osztály vagy mi?
Na nem is bosszankodom!:)
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Melyik megyeszékhely?
Hajdúböszörménybe 5ezer,de ebbe uh is van!!
Szintén megyeszékhely!!
Amikor megállapította a tehességet kért 5000 ft, a következő alkalommal 6000 ft-ot,mert volt rákszűrés is, azóta 4-6 hetente megyek hozzá, és 4000 ft-ot kér.Megvizsgál, uh is megnézzük mindig a babát, és ír fel vasrágótablettát, utóbb pedig kúpot is kaptam,mert ovlt egy kis gyulladásom, de ugynaúgy 4000-et kért szerencsére:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!