Ez azt jelenti, hogy bent van a feje a szülőcsatornában?
Már egy fél órás séta után elkezd ott lent fájni, a pocakom alatt egészen a puncinál érzek fájdalmat.
Közben a poci alja olyan nehéz, hogy a séta végén már fogni kell az alját, és tartani a pocit.
Éjszaka, amikor egyik oldalamról a másikra fordulok, akkor is ott lent érzek fájdalmat, mintha valaki egy bakanccsal jól megrúgott volna ott lent (igaz, ilyen még nem történt, csak gondolom kb. hasonló érzés lehet...:)
37 hetes vagyok
Szia,
en is 37 hetes terhes vagyok es gyakran erzek eros fajdalmat a hasam aljaban. Valoszinu valami ideget nyomhatnak ilyenkor, vagy a meh tartoszalagai erosen nyulnak. A szulocsatornaban szerintem meg nem lehet benn afejecskeje, mert z a huvely, s gondolom annyira le csak szuleskor jutnak.
Minden jot. szep szulest!
szia! hát nem a szülőcsatornában van, de irányba állt. beékelte a buksiját a medence aljára. ez nagyon jó, remélhetőleg most már nem fog forogni, viszont előfordulhat, hogy gyakran gyomron rúg majd a következő két hétben :)
Könnyű szülést kívánok és addig kitartást!
egy 9 hónapos baba 14 hetes terhes anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!