Meg lehet valahogy "akadályozni" a szülés beindulását?
Barátnőm meg április 1-re volt kiírva.Előbb szült 2 nappal.Ne izgulj,ezek a dátumok nem jelentenek semmit.
Boldog babavárást!
36h
Szia!
Nem lehet befolyásolni szerintem,ha a baba jönni akar,akkor jönni is fog!Nagyon kevés az a baba,aki a kiirt időben születik meg,van amikor sokkal előbb vagy később.De azért,ha előtte sokat pihizel,akkor 1-2 nappal eltolhatod!
Jó egészséget!
Max. ha olyan a dokid, lehet megtudod vele beszélni, hogy indítsa meg pár nappal előtte.
Ha azt vesszük, a baba nem nézi a naptárat, amikor megszületik, viszont én ismerek olyanokat, akiknek november 1-jén volt az esküvőjük. Na az szerintem sokkal gázabb...
Amúgy mikorra vagy kiírva?
És akkor mi van ha nov 1?????? Az miért baj???? èn legfeljebb azon aggódom, hogy ne a házassági évfordulónkon szülessen, mert egy szük héttel utánnára vagyok kiírva, de ha akkor jön, hát akkor jön. Akkor kettös ünnep lesz...
Amúgy meg a baba akkor jön, amikor akar, és ha ö nov 1.jén akar jönni, akkor nyilván meg van az oka rá, hogy miért pont azt a napot választotta! A szülés beindítását pedig ne kérd korábban, mert nem jó a babának sem, meg neked sem, mert sokkal fájdalmasabb lesz a szülésed, mintha természetesen indult volna magától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!