Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sárgabarack magját lehet enni...

Sárgabarack magját lehet enni kismamaként?

Figyelt kérdés

Mármint a magjában lévő magot!

Próbáltam neten böngészni, de nem nagyon találtam ezzel kapocslatos témát, a párom azt mondja nem szabad mert ciánt tartalmaz!

2012. júl. 8. 11:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én is imádtam! Nem is az a lényeg h nekem lesz e bajom hanem h a babának nem lesz e baja tőle, engem nem érdekelne mert imádom, de ha nem egészséges a babának akkor inkább mellőzöm ezen a nyáron!!!
2012. júl. 8. 12:07
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy ezzel jövök, csak ide tartozik valamilyen szinten: Volt egy díszpatkányom, imádtam, nagyon cuki volt és okos is. Elmentem két hétre táborba nyáron (gólyatábor), mire visszaértem elpusztult. Kiderült, hogy anyám sárgabarack maggal etette, amíg nem voltam otthon, meg tepertővel... Szóval ha egy kis állat két hét alatt felfordul ettől, akkor szerintem nem érdemes kockáztatni. Majd ha kibújt a pici, annyi sárgabarack magot ehetsz, amennyit csak akarszt!

Sok egészséget, szép babavárást!

2012. júl. 8. 12:33
 13/15 anonim válasza:

4/12 ma 11:10 ez az ember egy vicc :D "A sárgabarack magját nemcsak kismamaként, de amúgy sem tanácsos megenni. A kajsziét szokták. A barack magjában tényleg cián van."

A kettő egy és ugyan az. :D Ilyen emberek még léteznek a mai világban? Az iskola mindenki számára elérhető... Az utolsó hozzáoszláshoz pedig annyit, hogy csak akkor térhetsz vissza a kajszimaghoz, ha már a szoptatást is abbahagytad.

2012. júl. 8. 14:21
 14/15 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy cián tartalma miatt egyáltalán nem ajánlott fogyasztania senkinek!
2012. júl. 8. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Én eszem, de a barna héját leszedem róla, csak a fehér kemény részt fogyasztom.
2012. júl. 10. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!