Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35hetesen megittam 2 liter...

35hetesen megittam 2 liter tonicot es most olvastam h szulesbeindito. Baj lehet?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hol olvastad? Én az előző terhességem alatt végig vizet vagy tonicot ittam. Időre szültem.
2012. júl. 7. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem mindenkinek válik be

2. Ha igen, csakis akkor, ha amúgy itt lenne az ideje!

40+1 hkm

2012. júl. 7. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Hú hát nem tudom, engem eléggé leszúrt a szülésznő meg a védőnő is amikor tonikot ittam pedig csak 2 deci volt...valami botallo vezeték bezáródását okozhatja a kinin benne...aztán ha ők rosszat mondtak akkor most én is. Egyébként szörnyű mert pont csak terhesen kívántam a tonikot előtte se utána se.
2012. júl. 7. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:

A kininnek van olyan hatása, ami vérbőséget okozhat a méhben és görcsöket válthat ki.

Korai terhesség alatt ittam én is fél litert, pont az orvosi váróban. Na engem úgy lecseszett az orvosom, hogy utána a vízen kívül mást nem is mertem inni.

Nem hiszem, hogy köze van hozzá, de a lányomnak születés után nyitva maradt a botallo vezeték, de elvileg azért, mert nem sírt fel, és 1 hónapos kora körül záródott be teljesen.

Biztos ami biztos, ne igyál ilyen sz@rokat! Boldog babavárást! :)

2012. júl. 7. 15:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Megörülök! Nem tudok se ülni,se állni,mert annyira "fáj" a hüvelyemnél,mint mikor tele van a holyag vagy felvan fázva. Ez mièrt van? Nem jo sehogysem. Nagyon kellemetlen. 35hkm
2012. júl. 7. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!