Kismamák, ti is látjátok vagy láttátok a kisbabát a hasatok alján hol itt hol ott kidudorodni? 14 hetes vagyok.
Hát most mit mondjak, nehezen de el tudom képzelni. Enegm is kiröhögtek, mikor elsőbabásként közöltem 11 hét pár naposan, hogy mocorog a picur.... Aztán jól le is beszéltek róla, hogy nem érezhetem (még akkor sem ha etióp kismama vagyok az egyébként is túlzottan mini méreteimmel -45 kiló-162 cm...stb) Ma már biztosan tudom, hogy Őt éreztem, akkor még nem mindennap. Nekem a 18. héten kezdte kidugdozni ilyen hurkaszerűen magát. Náalm első 18. héten, nálad második 14. héten... végülis miért ne.... Biztos, hogy nincs baja a kicsinek :o) Had lubickoljon míg van helye :o) Sose tudtam elképzelni, hogy ne tudnék azért alcsizni, mert mocorog a pici. Hát 2 napja rájöttem, miről olvastam annyit ;o)
Boldog Babavárást!
24 hetes kismami
Akkor te vagy olvasni nem tudsz vagy értelmezni nem tudod az olvasottakat.Pontosan ezt írta a kérdező,hogy ott érzi a baba fejét ahol az uh-n látta.Ne ez lehetetlen!!!Hogyan érezhetné a fejét vagy bármilyen testrészét egy ilyen picuri babának???Nem ártana kicsit tájékozottabbnak lenni mielőtt gyereket vállaltok.Talán nézd már meg a méreteit az általam belinkelt oldalon ha nekem nem hiszel.És olvass utána,hogy mik veszik körül a babát!!!Nem úgy van az,hogy csai kidug ezt-azt mi meg látjuk.A megnagyobbodott méhet lehet látni,értelemszerűen benne van a baba,aki állandóan forgolódik mozgolódik.
Azért ez már nagyon ciki,hogy ennyire buták vagytok,tiszta óvoda.
Kissé agressziv válaszoló!
Nem kell itt lebutázni és lehülézni senkit!
Amért te ezt még nem tapasztaltad meg az nem azt jelenti h nincsen.
Első terhességem után én sem hittem volna ezt el senkinek.
Te vagy aki félreértettél,nem a többi válaszoló!
Nem a baba külön testrészeit érzem!!!Érted most már?
Hanem egy hosszukás kidudorodást a méhemen belül.
Ami legtöbbször jobb oldalt van(a méhem pedig középen),de sokat változik a helye.
Mivel Uh alaklmával is itt jobb oldalt volt és az orvos a hasi Uh-val nézte,igenis azt a dudort nyomta a vizsgáló fejjel és azt volt a baba én onnan sejtem h merre van a feje.
Én is 162 cm vagyok és csak 47 kg.Középen a méhem mint egy labda úgy látszik,de sokszor benne valami hurka szerűen kinyomódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!