Kismamák, ti is látjátok vagy láttátok a kisbabát a hasatok alján hol itt hol ott kidudorodni? 14 hetes vagyok.
Azt sosem tudod még ilyen fiatal terhesen,hogy mikor hogyan fekszik a baba,ezt még később is elég nehéz eldönteni.Neki még nagy helye van forgolódni,naponta sokszor átfordul.
Itt követheted a fejlődését hétről hétre:
Boldog babavárást.
Én is tudtam,hogy hol van.Én mindig bal oldalon éreztem,mint egy kis hurka,ott volt.:-)
Nem mozgott el a helyéről,és csak akkor éreztem,ha hanyatt feküdtem.Én nagyon sovány is voltam,ezt hozzáteszem.
Első terhességemnél ebben a terhességi korban csak a narancs nagyságú méhem dudorodott ki és az állandóan egyformán-elöl fekvő méhlepényem volt-
Most a méhlepény a hátsó falon van és a baba van elöl Uh szerint..
Sovány is vagyok és nem lehet ez más,mert ha sérv lenne akkor mindig ugyanott lenne.
A férjem is látja és érzi ahogy ráteszi a tenyerét.
Csak kiváncsi voltam ,h tapasztalt-e még valaki ilyent.
Első terhességem után el sem tudtam képzelni h van ilyen és ennyire külömbözhet 2 terhesség.
Kedves "sovány kismama"aki még ugyanezt vette észre:
most hogy van a baba?
És akkor egyéb mi lehet?
Valami baj?
Nem fáj semmim.
20.10 Te félreértetted.Nem a magzatmozgásról ír a kérdező,hanem,hogy érzi a baba testrészeit.Ez LEHETETLEN!!!
Egyébként én is éreztem a mozgásokat már első terhességemnél 15 hét körül, a többinél még előbb.
Nem a testrészeit érzem,azt csak az ultrahangon láttam h hol van,hanem egy hurka szerű kiemelkedés látszik a méhem egyik másik -alsó felső részén.
Az Uh-n pedig azonosítottam,mert akkor is ki volt dagadva jobb oldalrő és épp oda tette a vizsgáló fejet a doki.
Csak látta volna ha az nem a baba volna....de elkezdte mondani h végig látja a gerincét ami szépen zárult...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!