Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megbocsátanátok a férjeteknek...

Megbocsátanátok a férjeteknek ha kiderül hogy megcsalt? Persze igy pici babával!

Figyelt kérdés
Én vagyok a "Véleményetek kérném"kérdés kiirója.
2009. júl. 10. 17:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Menj talalkozz vele!
2009. júl. 10. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Találkozz vele,de próbálj meg higgadt maradni.

Mi van,ha tényleg semmi nem volt köztük.Az se jó,ha ártatlanul vádolod őket,mert azzal a férjed csak messzebb sodródik tőled.Szerintem ha lett volna valami,nem merne eléd állni a nő.

2009. júl. 10. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Én kismama vagyok és a terhességem elején járt félre a párom,de az első férjem is ezt tette amikor 1 hónapos volt a picink.

Megbocsátottam mindkettőnek,mert kétség nélkül engem választottak,de ha vak lettem volna,akkor kitudja évekig eltartott volna és már nem bírta volna olyan könnyen lemondani a másik nőt.

Soha nem lesz már olyan bizalmas részedről az a kapcsolat.Soha nem múlik el a fájdalom teljesen.

Ha akarod priviben mesélek többet.

2009. júl. 10. 19:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha azt mondja hogy nem történt semmi, akkor kár ebből az ügyből többet kihozni, mint ami benne van! Azzal csak elmérgesíted a helyzetet, próbálj megnyugodni és ne hagyd hergelni magad! Ismered a férjed, együtt éltek, közös gyermeketek van, talán hihetnél neki, neked is az lenne a legjobb:)
2009. júl. 10. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:
MIért nem inkább a lelki problémáit próbálod meg kihúzni belőle? Ha az a nő talizni akar veled valszleg nem szeretők. De sztem ne talizz a csajjal..Tök megalázó, legalábbis szerintem. ENnél éln biztos büszkébb lennék és első körben mindenképp hinnék a férjemnek. MOndjuk elég gáz hogy más nővel él lelki életet de ha soxor gyanusítod meg a megcsalással, előbb utóbb meg fog történni, amolyan önbeteljesítő jóslatként.
2009. júl. 10. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
én nem mennék a másik nőhöz azért,hogy elmondja,mi az amit veled nem tudott megbeszélni,ez számomra olyan megalázó lenne!elsőre biztos azt mondanám,hogy nem bocsátanék meg neki,már mint a párodnak,de egy hosszadalmas,őszinte beszélgetés után(ha tud őszinte lenni hozzád!)alaposan meggondolnám!Döntse el,ki a fontosabb neki,a családja,vagy akármelyik másik nő,mert ha nem ti,akkor nincs keresni valója mellettetek,ha meg ti,akkor mit jár másokhoz a lelki gondjaival?!Azért vagytok 1 pár,jóban-rosszban...,hogy mindent megoldjatok,persze ehhez szeretni kell a másikat!A babától eltekintve.
2009. júl. 10. 19:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem, miféle "férfiak" és "apák" ezek? Meg sem érdemlik sem a piciket, sem a párjukat! Szégyellhetik magukat! Szerencsére nem voltam még hasonló helyzetben, nem tudom, megbocsátanék-e, most úgy érzem nem, de persze mindenkinek mások az életkörülményei. Meg biztosan szereted, azért a férjed, nem egyszerű döntés ez. Remélem minden úgy alakul, ahogy a legjobb neked, meg a babának.
2009. júl. 11. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!