Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik az abortusz? 6...

Hogyan zajlik az abortusz? 6 hetes km

Figyelt kérdés

2012. júl. 6. 08:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
28%

Nem tudok válaszolni erre, mert én a legboldogabb vagyok, hogy ma betölthettem a 3. hónapomat :) és nagyon elkeserít hogy neked sajnos erről kell kérdezned :(

Olvasgass utána szerintem inkább googlen, mert itt sok olyan választ és ítélkezést gyűjthetsz be, (jogosan jogtalanul)ami nem fog tetszeni szerintem.

Megkérdezhetem miért kell hogy erre sor kerüljön?

2012. júl. 6. 08:40
 2/18 anonim ***** válasza:
61%
Bemész a kórházba, megmutatják a szobád, adnak egy hálóinget. Le kell tusolni és felvenni a hálóinget. Utána orvosi vizsgálat, plusz felhelyeznek valamit (már rég volt nem emlékszem mit). Ez kb 2 perc, nem fáj, csak kicsit kellemetlen. Utána fekvés az ágyban, és majd ha sorra kerülsz hívnak. Bemész a műtőbe, felfekszel az ágyba. Ott elaltatnak, és kb 15 perc az operáció. Utána felébresztenek, visszakísérnek az ágyadhoz, ott pihi. Délután vizit, ha minden oké, akkor mehetsz haza.
2012. júl. 6. 08:40
 3/18 anonim ***** válasza:
9%
Nincs hálóing, meg altatás sem szokott lenni.
2012. júl. 6. 08:50
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
3-asnak: Nekem így volt, ahogy leírtam. Esetleg kifejtenéd a te tapasztalatodat a kérdezőnek? (1.)
2012. júl. 6. 08:51
 5/18 anonim ***** válasza:
47%
Pedig adnak kórházi hálóinget, hisz vérezni is fogsz, meg altatásban végzik, kb. úgy történik, ahogy az előttem válaszoló leírta.
2012. júl. 6. 08:54
 6/18 anonim ***** válasza:
5%
Nekem nincs és nem is lesz személyes tapasztalatom, de utána lehet olvasni, hogy hogyan megy. A legtöbb helyen nincs altatás, csak annak aki megkeni az orvost, vagy hisztizik. A bódítás viszont gyakori, és amúgy is szerencsésebb, mert az altatás jobban megterheli a szervezetet.
2012. júl. 6. 09:06
 7/18 anonim ***** válasza:
34%
A legtöbb helyen van altatás, nem kell megkenni az orvost, vagy hisztizni.
2012. júl. 6. 09:13
 8/18 anonim ***** válasza:
46%
Na már megint egy olyan okoskodik, akinek nincs személyes tapasztalata! És mégis ő tudja jobban, nem azok akik ott voltak, és átélték. Ez röhej!
2012. júl. 6. 09:16
 9/18 anonim ***** válasza:
46%
Épp ezt akartam írni. Ha sosem volt, akkor miről is ír?
2012. júl. 6. 09:22
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem missed ab. műtétem volt, mivel elhalt a babám. Elvileg ugyanaz mint a sima abortusz. A méhszájhoz egy pálcikát tettek fel, az tágít (nekem brutálisan fájt, de volt egy kis gyulladásom is és gondolom a lelki része miatt is). Kaptam kórházi hálóinget és altattak műtét közben! Elvileg úgy van, ahogy fentébb írták, 1 nap az egész. Nekem 3 nap volt, mert nem is tágultam, így a műtét másnapra maradt, utána meg nagyon véreztem, ezért még egy napot bent tartottak. De szerencsére minden rendben lett, műtét után 6 héttel újra terhes lettem és egészséges babám született. Ezt csak azért írom, mert sokan mondják, hogy abortusz után nem lehet teherbe esni... Sajnálom, hogy egy ilyet kell átélned. Kívánom, hogy ezentúl jobban figyelj a védekezésre és soha többet ne kelljen átélned.
2012. júl. 6. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!