Rettenetesen feszül a pocakomon a bőr és fáj is, más is van így?
Figyelt kérdés
Nagyon csúny csíkos a pocakom és hiába kenem testápolóvan, terhességi csíkokra krémmel nem használ, annyira feszül a bőr, hogy a csíkok is újjnyi vastagságúak és úgy érzem mindjárt széttdurranok, napról, napra egyre érzékenyebb és fáj, viszket, másoknak is van így?
35 hetes kismama:)
2009. júl. 10. 12:05
1/4 anonim válasza:
igen, ez egy kellemetlen dolog, én szenvedtem vele. nyugi, már nem sok van hátra:) Könnyü szülést:)
2/4 anonim válasza:
Vizes bőrre kenj olíva v napraforgó olajat, magasabb a "zsírtartalma" mint a testápolóknak, én azt használok, egy próbát megér...
3/4 anonim válasza:
Babaolajjal kell kenni rendszeresen, fürdés után mindig. Napközben igény szerint. Nekem bevált. Már akkor elkezdtem kenni, mikor picit látszott csak a pocakom. Most 38 hetes vagyok és nincs egy csíkom sem. Persze azért ez alkatfüggő is. De érdemes kipróbálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. júl. 10. 13:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!