Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy magzat mikor kezd el...

Egy magzat mikor kezd el mozogni az anyuka hasában?

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Már amikor kialakulnak a végtagjai, akkor is mozog, de akkor még annyira pici, hogy nem lehet érezni. Azt szokták mondani, hagy az első babát váró kismamák a 16. hét környékén érzik meg az első magzatmozgásokat (van aki csak később jön rá, hogy azt érezte). A többedik babát várók már tudják, hogy hogyan mozog a baba, tudják mit kell érezni, így bennük általában hamarabb tudatosul, hogy mozog a babájuk. Én pl már a 14. héten éreztem, hogy mozog a kislányom.
2009. júl. 10. 11:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Első babánál szerintem korai a 16. hetet írni, inkább a 18-24 hét a jellemző.
2009. júl. 10. 11:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is első babás vagyok és már a 16. héten megmozdult.Vagyis lehet hogy nem első mert 14. héten volt egy iker vetélésem és így nemtudom hogy első babának vagy másodiknak mondjam.
2009. júl. 10. 12:00
 4/8 anonim ***** válasza:

Első babámat várjuk, nekem 14 hetesen már kapirgált, elég fura volt, ez napról napra erősödött és 18 hetesen rúgott egy jó nagyot nekem és a férjemnek is,jelezve, hogy "hello itt vagyok", azóta pegig hatalmasakat rúg és még az is látszik ha kitolja a popsiját apának,

35 hetes kismama:)

2009. júl. 10. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Mar nyolc hetesen meozog,de gondolom teged erdekel hogy mikor erzi az anyuka a mozgasokat.Hidd el ez valtozo,en masodikat varom es azert nem ereztem tul koran,foleg mivel van rajtam suly felesleg is.DE 14-16 het korul sokan erzik.Nalam a furcsa az volt hogy attol a perctol kezdve hogy ereztem,akkorakat rugott szinte mint most 36 hetesen:))
2009. júl. 10. 12:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi a 9 hetes ultrahangon láttuk először mozogni, és a párom azóta is azon szórakozik, hogy olyan volt, mint egy duracell-nyuszi, folyton járt a keze-lába, meg forgolódott össze-vissza. Kíváncsi vagyok, mikor fogom először érezni is, ahogy mozog.

11 hetes pocis

2009. júl. 10. 12:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hallottam,hogy 16 hetesen lehet érezni először,de akinek első terhessége,ő lehet,hogy csak 20 hetesen érzi.De én azért nagyon el vagyok szomorodva,mert most vagyok 19 hetes és 4 napos,de abszolút semmi mozgást nem érzek,még egy icipicit sem.Ez az első terhességem.
2009. júl. 10. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
nyugi, én a 21. héten éreztem meg az első igazi mozgást, és akkor láttuk először a pocimon egy finom kis hullámot is :) hihetetlen élmény volt :) azóta már a 37. hétben jrunk és már mindenét kinyomja :)
2009. júl. 10. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!